Kiest u voor een modern of klassiek scheermes?

Voor veel mannen is het een dagelijks ochtendritueel: het scheren van uw gezicht. Vrouwen hebben het misschien nog wel zwaarder in de zin dat van hen wordt verwacht dat ze grote delen van hun lichaam scheren, mannen moeten dit daadwerkelijk elke dag doen willen ze een glad gezicht houden. En dit is natuurlijk een plek die u niet met een kledingstuk kunt verbergen. Nu is het geen wedstrijd en willen we niet de discussie voeren wat lastiger of erger is. Sterker nog, misschien vindt u het hanteren van scheermes helemaal niet erg. Hoe dan ook, of u nu een baard wilt laten groeien maar uw snor niet of juist vice versa. Of omdat u helemaal niet dol bent op gezichtsbeharing en dus alles wilt verwijderen met een goed scheermes, bij ons bent u aan het juiste adres. Want op de website van mannenzaak vindt u een keur aan producten voor uw gezicht. Voor mannen met baarden en snorren maar ook voor mannen die nog gen stoppeltje gedogen bieden we verzorgende producten aan. U kunt denken aan verzorgende oliën en wax voor in uw baard maar ook aan scherpe messen. Een scheermes is een product dat zeker door bekende merken continu wordt geïnnoveerd. Wat gebruikte men vroeger enkel een scherp mes, kan men tegenwoordig een elektrisch scheerapparaat kopen waarmee de kans op snijwonden zeer nihil is. Op onze website vindt u echter niet dergelijke elektronica. We geven u echter wel een keur aan opties. Wilt u een klassiek scheermes of liever de ultramoderne scheermessen met vele mesjes zoals u die van de televisiereclames kent? We hebben het allemaal in huis.

Uw favoriete scheermes bestelt u vanaf nu online

Voor de jonge scheerder raden we het wel aan om voorzichtig te beginnen. U hebt misschien en gevoelige huis, weinig haargroei en wellicht hier en daar jeugdpuistjes. Niets om u voor te schamen maar kijk wel uit met het scheermes. U vader zal u daar vast en zeker de eerste paar keren bij helpen. Het voordeel van een echt scheermes ten opzichte van en elektronisch scheerproduct blijft het feit dat u veel gladder scheert. U hebt het letterlijk en figuurlijk zelf in de hand en lastige plekken kunt u eenvoudiger bereiken en aanpakken. We hebben het scheermes als categorie opgenomen tussen onze scheerartikelen. Maak uw keuze uit:

  • De double egde scheermes,
  • Het open scheermes,
  • De Gillette Mach 3 messen,
  • De Gillette Fusion mesjes,
  • Of bestel er losse mesjes bij.

Het is nog een hele kunst om te leren scheren. Een goede voorbereiding en naverzorging zijn erg belangrijk. Scheert u met de hand? Kijk dan ook even bij onze andere scheerproducten. Want een zachte en voedende scheerschuim is nooit verkeerd. Het verzacht het scheren en zorgt ervoor dat het mes geen wondjes veroorzaakt. Na het scheren reinigt u uw gezicht met water en behandeld u het met een lichte aftershave. Eventueel een mannendagcrème is zeker in het geval van een gevoelige huid geen overbodige luxe.

We verkopen een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor de man

Vanaf vandaag kunt u snel en goedkoop al uw verzorgingsproducten kopen voor uw baard. Vergeet niet om een account aan te maken en bookmark onze website https://www.mannenzaak.nl/. Reken er maar op dat u in de toekomst nog eens terugkomt. Misschien dat u ooit besluit om uw baard toch te laten staan. Een borsteltje, kammetje, olie en/of speciale shampoo is dan nooit weg. Natuurlijk kunt u ook pakketten bestellen en dat zijn tevens leuke verjaardagscadeaus voor vrienden met een baard. Vergeet u niet om ons te volgen via Facebook in Instagram?