Verbeter je skills met behulp van een Excel training

Als je veel met computers werkt, dan heb je vast wel een notie van hoe je met Microsoft Word moet omgaan. Toch zal je verstelt staan hoeveel functies je eigenlijk niet gebruikt simpelweg omdat je niet weet dat die functies bestaan. Maar Word is een programma waar de meeste mensen wel mee om kunnen gaan. Als je enkel gebruik maakt van de basis, dan hoef je natuurlijk ook niet diepgaande kennis te hebben over dit programma. Mocht je echter wel meer uit het programma willen halen, dan is het wellicht geen slecht idee om een cursus te volgen. Excel is een programma waar mensen vaak niet eens precies weten wat ze er nu mee kunnen. Een Excel training is dus vaak al noodzakelijk als je een begin wilt maken met het programma. Je kunt nog wel redelijk uit de voeten met Word als je een document moet typen, maar met Excel moet je precies weten wat je aan het doen bent. Daarnaast moet je ook goed in de gaten hebben waar je Excel voor kunt gebruiken. Dus als je niet precies weet wat je nu kunt doen met Excel en je werkgever vraagt je om een Excel sheet te bewerken, dan heb je een probleem. Als je echter een Excel training hebt gevolgd, dan is een dergelijke bewerking een koud kunstje. Dus voordat je je CV opleukt met Excel kennis die je niet hebt, kun je beter eerst een Excel cursus volgen. Mocht je daar meer over willen weten, dan kun je terecht bij Van Dijk Computer Opleidingen. Hier kun je namelijk verschillende software trainingen volgen waaronder dus een Excel training. Een dergelijke Excel training is van hoge kwaliteit en na de training zal je in ieder geval de basis van het programma onder de knie hebben. Niet alleen weet je na de Excel training de theorie, maar je hebt het tijdens de lessen ook meteen in de praktijk gebracht. Je hebt verschillende mogelijkheden wat betreft een Excel training. Hieronder lees je meer over die mogelijkheden.

Een Excel training voor beginners of gevorderden

Mocht je helemaal geen kennis hebben van Excel, dan kun je uiteraard een cursus volgen. Via een basis training kun je dan de kneepjes van het programma onder de knie krijgen. Dit kan zowel op locatie, individueel of incompany. Als je kiest voor een Excel training op locatie, dan kun je er vanuit gaan dat het klassikale lessen betreft. Je krijgt eerst tekst en uitleg van de trainer en daarna ga je zelf aan de slag. Men leert het beste door te doen, maar voordat je iets kunt doen, moet je uiteraard wel weten wat je precies aan het doen bent. Mocht je als ondernemer je werknemers een Excel training willen geven, dan kun je kiezen voor een Excel training op de bedrijfslocatie. Alle werknemers kunnen dan op vaste tijden de cursus volgen en hoeven niet zelf naar een locatie te reizen. Mocht je zelf gewoon een cursus willen volgen, dan is dat natuurlijk ook een optie. Je kunt in dat geval kiezen voor een individueel traject. Alle informatie over deze verschillende opties vind je op vandijkcomputeropleidingen.nl. Mocht je al kennis hebben en wil je meer verdieping, dan kun je ook kiezen voor een Excel cursus voor gevorderden.

Overige cursussen

Als je met computers werkt, dan heb je niet alleen maar met Excel te maken. Je hebt vele programma’s waar je eventueel mee te maken krijgt en waar je misschien wel wat meer over wilt weten. Ook dan kun je bij vandijkcomputeropleidingen.nl terecht. Je kunt hier namelijk cursussen volgen over:

  • Excel
  • Word
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Project