Neem contact op met het verhuisbedrijf in Hengelo

Zoekt u een verhuisbedrijf in Hengelo? Neemt u in dat geval eens vrijblijvend contact op met dijkstraverhuizingen.nl. We staan voor u klaar om verhuizingen binnen Overijssel, binnen Nederland, binnen Europa en zelfs overzee te realiseren. Dankzij onze globale netwerk kunnen we u voor verhuizingen naar praktisch ieder land van dienst zijn. Het is geheel aan u welke diensten u van ons verlangt:

  • Wilt u enkel een verhuiswagen plus chauffeur huren bij dit verhuisbedrijf in Hengelo omdat u genoeg vrienden en familie hebt om u te helpen? Dan is dat zeker een idee.
  • Maar voor een professionele aanpak is het geen overbodige luxe om ons personeel in te huren voor het echte verhuiswerk van lichte dozen tot zwaar witgoed en meubilair.
  • Ook verpakkingsmateriaal zoals dozen, labels en tape kunt u bij ons huren.

Dit verhuisbedrijf in Hengelo kan u aldus van alle gemakken voorzien. Klinkt u dat als muziek in de oren? Maak dan een afspraak met onze klantenservice. We sturen een medewerker naar u toe om een inventarisatie op te maken. We luisteren aandachtig naar uw wensen en berekenen de hoeveelheid werk, het type verhuiswagen en het aantal dozen dat u waarschijnlijk nodig zult hebben voor uw inboedel. Wilt u graag van te voren weten wat een verhuizing via ons verhuisbedrijf in Hengelo u gaat kosten? Dan kunt u online alvast een berekening maken. Sterker nog, u kunt tevens een handige app downloaden zodat u op uw tablet of smartphone 48 uur voor de verhuizing en offerte kunt opvragen. Want zo snel kunnen we voor u werken!

Ons verhuisbedrijf in Hengelo staat mondiaal voor u klaar

Wij zijn zogenaamde mondiale verhuizers. We hebben drie vestigingen in Twente dus u begrijpt dat we niet helemaal meereizen naar Hongarije. Wel kan Europees vrachtwagentransport door onze eigen medewerkers gedaan worden. Maar gaat het om overzeese verhuizingen, dan kunt u op ons grote netwerk rekenen. We houden actief contact met diverse bedrijven rond de hele wereld. Dat betekent bijvoorbeeld dat we u helpen met inpakken, het vervoer naar de luchthaven en het regelen van al het bijkomende papierwerk. Vervolgens neemt het verhuisbedrijf in Hengelo contact op met een verhuisbedrijf in de staat binnen de Verenigde Staten waar u naartoe emigreert. Zij halen vervolgens uw spullen op en transporteren het naar uw nieuwe woning. Weliswaar werkt onze verhuisbedrijf in Hengelo meestal in de omgeving Overijssel en Gelderland, het is goed om te weten dat dergelijke intercontinentale verhuizingen ook door dit verhuisbedrijf in Hengelo aangepakt kunnen worden. Moet uw inboedel trouwens eerder uw huis uit? Gaat u bijvoorbeeld een tijdje op vakantie of op stage in het buitenland en wilt u daarom uw appartement opgeven? Dit verhuisbedrijf in Hengelo beschikt over een grote opslagloods waar u voor een laag maandbedrag uw spullen in kunt opslaan. Ideaal als er in uw nieuwe huis eerst nog flink geklust moet worden!

Meer weten over de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

We kunnen het ons goed voorstellen dat u nog heel wat vragen hebt. Stel deze vragen nu direct door:

  • Ons een e-mail te sturen met daarin al uw prangende vragen en wensen,
  • Door ons tijdens kantooruren even op te bellen,
  • Of kom langs bij één van onze filialen. U vindt ons in Almelo, Enschede, Goor en in Oldenzaal.

Ons verhuisbedrijf kent Hengelo uiteraard ook op zijn duimpje want deze stad ligt ook in Twente. We kunnen daarom deze week nog bij u langskomen voor een vrijblijvende opmaak van uw inventarisatie en voor een adviesgesprek. Tijdens de verhuizing hoeft u dan enkel nog toezicht te houden. Lees meer…