Ons accountantskantoor in Hengelo staat voor iedereen klaar

Bent u op zoek naar een accountantskantoor in Hengelo om u te helpen met uw jaarlijkse belastingaangifte? Of zoekt u juist een accountantskantoor in Hengelo voor langdurig werk zoals het bijhouden van de salarisadministratie van uw werknemers? Zoekt u een accountantskantoor in Hengelo voor een bedrijfsstart of opvolging? U bent in al deze gevallen bij ons aan het juiste adres. Bij Beersen & Grandiek maken we geen onderscheid tussen een particuliere hulpbehoevende of een grote corporatie. Bij ons is iedereen welkom. Het komt weliswaar vaker voor dat een bedrijf bij ons aanklopt voor deze diensten, maar er zijn ook vele burgers die voornamelijk in februari en maart bij dit accountantskantoor in Hengelo hulp inroepen vanwege hun verplichte belastingaangifte. Het is immers zaak om deze formulieren eerlijk en oprecht in te vullen. En wie weet lukt het een van onze medewerkers van dit accountantskantoor in Hengelo om ervoor te zorgen dat u veel geld terugkrijgt dit jaar. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren en bent u benieuwd naar de diverse diensten die we voor u in petto hebben? Kijk dan eens op de website van dit accountantskantoor in Hengelo: beersengrandiek.nl.

U hoeft niet meer te zoeken naar een accountantskantoor in Hengelo

Nederland is een land van bureaucratie. We zijn onderhand overgestapt van al dat fysiek papierwerk naar digitaal papierwerk. In die zin is het misschien eenvoudiger om gegevens toe te voegen, toch zien velen door de bomen het bos niet meer. Daarom komt een accountantskantoor in Hengelo voor vele Twentenaren als geroepen. We helpen u als u in:

  • Hengelo,
  • Almelo,
  • Enschede,
  • een andere stad of dorp in deze regio woont.

Woont u iets verder? Dan kunnen we u uiteraard nog altijd helpen, zeker als we u voornamelijk digitaal bij kunnen staan. Dan kunnen we uw zakenbelangen via het internet behartigen. Over het algemeen helpen we burgers en bedrijven met het invullen van de belastingaangifte. Maar we kunnen u tevens voorzien van allerlei zaken op het gebied van de Belastingdienst. Het aanvragen van fondsen bijvoorbeeld. Ook het maken van uw jaarlijkse begroting, het bijwerken van de salarisadministratie of het bijhouden van het ziekteverzuim binnen uw bedrijf zijn werkzaamheden waarin dit accountantskantoor in Hengelo zich thuis voelt. Tevens werken er diverse experts bij ons bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in onder andere het opstarten van technologische bedrijven zoals het ontwikkelen van nieuwe software en internetapplicaties. Wilt u uw bedrijf overdragen op een nieuwe eigenaar? Al het papierwerk en de aanvragen die hier voor nodig zijn kunt u delegeren aan ons accountantskantoor in Hengelo Beersen & Grandiek. U leest het, wij zijn van alle markten thuis.

We helpen zowel bedrijven als particulieren

Het moge duidelijk zijn dat we iedereen kunnen en willen helpen. Er zijn uiteraard wel kosten aan verbonden. Als daarom liever de kat uit de boom kijkt dan kunt u contact met ons opnemen. Op de site vindt u het e-mailadres en telefoonnummer. Laat ons weten wat u wenst en aan de hand daarvan bepalen we een prijs. U kunt tevens onze vaste tarieven vinden op onze site onder het kopje “tarieven”. Het is op die pagina tevens mogelijk om uw wensen door te geven zodat u snel een prijsindicatie op maat van ons mag verwachten in uw inbox. Wilt u liever persoonlijk contact? Loop dan eens bij ons accountantskantoor in Hengelo naar binnen, de koffie en thee staan voor u klaar. Hebt u trouwens enkel een aantal korte belastingvragen? Dan staat het u vrij om ze aan ons te stellen. U krijgt hier gratis antwoord op, dat hoort nu eenmaal bij onze service.