Op zoek naar een boekhouder in Venlo

Doordeweeks werk ik in een super leuke kledingwinkel midden in het centrum van Venlo. Met veel plezier werk ik al 10 jaar in dezelfde winkel, waar ik met veel enthousiasme klanten help om met een leuke outfit, die goed bij hen past, de winkel te verlaten. Omdat mijn familie vroeger weinig geld had, had ik niet de mogelijkheid om te studeren. Vandaar dat ik besloot om gelijk na de middelbare school aan de bak te gaan om op deze manier mijn familie financieel te kunnen helpen. Tegenwoordig heb ik het gelukkig best breed. Mijn man heeft een goede baan en ook ik verdien in de kledingwinkel genoeg om netjes rond te komen. Aangezien de kinderen al uit huis zijn, besloot ik een jaar geleden om er een hobby naast te gaan zoeken. Al snel kwam ik uit op kunst, omdat ik mezelf altijd al als creatief persoon heb gezien. Ik besloot me aan te melden voor de kunstacademie in België, omdat er daar maar 1 lesdag per week is. Gelukkig werd ik aangenomen, en ging ik al snel fanatiek aan de slag met kunstschilderen. Mijn vriendinnen en de collega’s van mijn man waren ook erg onder de indruk van mijn schilderijen en vroegen of ik voor hen ook wat wilde schilderen. Natuurlijk deed ik dat met liefde: zo kon ik gelijk ook goed oefenen. Aan hen vroeg ik geen geld voor mijn kunst, maar al snel ging het balletje rollen en wilden ook vrienden van vrienden mijn kunst in huis hangen. Aan hen vroeg ik natuurlijk wel een vergoeding. In het begin verdiende ik nauwelijks hieraan, maar beetje bij beetje werd ik bekender en kreeg ik het erg druk met schilderen. Ik besloot een dag minder te gaan werken in de kledingwinkel en het iets serieuzer aan te pakken met mijn kunst. Ook heb ik mij aangemeld bij de Kamer van Koophandel als bedrijf en begon ik een steeds hoger bedrag voor mijn kunst te vragen. Als creatief persoon heb ik echter minder met cijfertjes en administratie. Ook mijn man kon mij hier niet mee helpen, waardoor ik toch begon te zoeken naar een boekhouder in Venlo. Wel zo fijn als alles gewoon netjes geregeld is, ook in verband met het afdragen van belasting, dat wil ik natuurlijk wel helemaal volgens de regeltjes doen. Mijn omgeving bestaat niet uit ondernemers, dus niemand kende een boekhouder in Venlo. Vandaar dat ik op internet ging zoeken op de zoekterm “boekhouder Venlo”, en zo kwam ik uit op de volgende website: fladvies.nl. 

FL-Advies boekhouder in Venlo

Via de website van deze boekhouder in Venlo kwam ik al achter veel informatie, en ik vond het ook goed om te merken dat zij veel weten over kleine bedrijven, zoals ik dat heb. Ik maakte een afspraak en kon al snel bij ze langskomen. Ik nam al mijn brieven mee naar het kantoor, legde uit wat mijn probleem was en werd erg goed geholpen. Ook werd van alles uitgelegd, dingen die ik eerder niet begreep over administratie. Zo werd ik dus een stukje wijzer, en kon ik met volle vertrouwen mijn administratie overhandigen aan FL-Advies boekhouder Venlo. Wat mij vooral aansprak aan deze boekhouder in Venlo is: 

  • De laagdrempeligheid: je kon zo het kantoor binnenlopen
  • Alles werd goed en duidelijk uitgelegd 
  • De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed
  • Fladvies

Voor ieder op zoek naar een boekhouder 

Iedereen die op zoek is naar een boekhouder in Venlo, of het nou voor een klein bedrijf is of voor je persoonlijke administratie: loop eens vrijblijvend binnen bij FL-Advies en laat hen je overtuigen.