Op zoek naar een herenkapper in Spijkenisse? 

Ben je op zoek naar een herenkapper in Spijkenisse of omgeving? Dan ben je bij Quality One Hairsalon aan het juiste adres. Quality One Hairsalon is een uitstekende herenkapper in Spijkenisse. Je kunt er altijd terecht voor een knipbeurt en een gezellig gesprek met de kapper en andere mannen in de salon. 

Quality One Hairsalon is een goede herenkapper in Spijkenisse 

Ik kom al jaren bij de herenkapper. Ik vind het heerlijk om mij te laten knippen door heren die echt verstand hebben van het vak en van de laatste haarmode. Daarnaast is het bij de herenkapper ook altijd ontzettend gezellig. Je kunt er gezellig een babbeltje maken als mannen onder elkaar en er hangt altijd een relaxte sfeer. Eerst ging ik altijd naar de herenkapper die zich bij mij in de straat bevond. Deze was lekker in de buurt en ook nog eens ontzettend betaalbaar. Er waren een aantal ontzettend bekwame kappers werkzaam die ook nog eens erg gezellig waren. De perfecte herenkapper in Spijkenisse dus. Helaas ging deze kapper failliet en moest ik dus op zoek naar een andere goede herenkapper in Spijkenisse. Natuurlijk zou ik ook naar een gewone kapsalon toe kunnen gaan voor mijn knipbeurt, maar dat is toch anders. Bij een gewone kapper werken meestal vrouwen. Ik wil daarmee niet zeggen dat zij geen goede kappers zijn, maar het is toch anders om je haren te laten knippen door een vrouw als door een man. Daarnaast vind ik het bij een herenkapper ook gewoon een stuk gezelliger. Ik kan er met de mannen onderling praten over typische mannenzaken zoals sport of gamen. Daarom ga ik dus liever naar een herenkapper dan naar een gewone kapsalon. Helaas was mijn vaste herenkapper er niet meer, dus moest ik op zoek naar een nieuwe goede herenkapper in Spijkenisse. Via mijn buurman ben ik bij Quality One Hairsalon uitgekomen. Zij zijn niet alleen een goede herenkapper in Spijkenisse, maar je kunt er ook terecht voor: 

  • Het scheren of trimmen van je baard 
  • Verschillende verzorgingsproducten 
  • Een drankje en een gezellige sfeer 

Op aanraden van mijn buurman ben ik dus langsgegaan bij Quality One Hairsalon. Op het eerste gezicht zag de salon er ontzettend netjes uit en kon ik al meteen zien dat het er een gezellige boel zou zijn. Ik liep de kapsalon aan de Voorstraat binnen en maakte een praatje met een van de kappers. De kapper legde mij uit dat Quality One Hairsalon naast een herenkapper ook een barbershop is. Ik kon er dus ook terecht voor het scheren en trimmen van mijn baard en snor. Dat was natuurlijk ideaal. Ik kon dan gelijk met mijn knipbeurt ook mijn baard netjes bij laten werken. Ik maakte een afspraak voor het weekend daarop. 

Quality One Hairsalon in Spijkenisse 

Toen ik aan de beurt was voor een knipbeurt en een scheerbeurt, werd mij meteen een drankje aangeboden. Ik mocht in de stoel gaan zitten en de kapper vertelde mij meteen wat voor soort kapsel het beste bij mij zou passen. Hij had ontzettend veel verstand van de laatste haarmode voor mannen en wist mij dan ook een vlot nieuw kapsel aan te meten. Daarna werd ik geschoren. Ook dat ging zeer professioneel en het was een prettige ervaring. Er hangt in de kapsalon een ontzettend ontspannen en gezellige sfeer. Daarnaast is een knipbeurt ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik heb in ieder geval mijn nieuwe herenkapper gevonden. Ben jij nu ook op zoek naar een goede herenkapper in Spijkenisse? Kijk dan op kapsalon-spijkenisse.nl voor meer informatie of maak via kapsalon-spijkenisse.nl een afspraak bij Quality One Hairsalon.