Pimp jouw auto met Plastidip

paintdipcenter - PlastidipHeb jij een auto gekocht die prima in orde is, maar waarvan het uiterlijk jou niet helemaal aanstaat? Dan is Plastidip voor jou een ideale oplossing! Regelmatig zie je dat er auto’s aangeboden worden die in prima staat verkeren en die goede technische specificaties hebben, maar die er niet zo mooi uitzien door de kleur waarin ze gespoten zijn. Je kunt dan de neiging krijgen om maar aan deze voorbij te gaan en een wagen te kopen die niet alleen technisch goed is, maar er ook mooi uitziet. Dan maar iets meer betalen. Maar met de producten van Plastidip is dit niet nodig, hiermee kun jij jouw voertuig omtoveren in de kleur van jouw keuze en ervoor zorgen dat deze er helemaal te gek uitziet. Je hebt hiermee bovendien niet enkel de mogelijkheid tot het helemaal effen overspuiten van de auto, je kunt er ook leuke patronen mee aanbrengen, aangezien het een zeer flexibel product is. Nu worden patronen vaak afgeraden als je jouw voertuig nog eens door wilt gaan verkopen, want dat maakt de kans op verkoop vaak een stuk kleiner. Maar Plastidip is verwijderbaar, waardoor je de kleur dus weer in oorspronkelijke staat kunt brengen.

Plastidip biedt vele voordelen

Wat is Plastidip nu precies? Het is eigenlijk een soort van rubbercoating die als een spray aangebracht wordt. Dat het als een spray aangebracht wordt, biedt dus vele mogelijkheden wat betreft patronen en dergelijke. Maar deze rubbercoating ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook andere voordelen:

  • het is erg flexibel, het gaat niet scheuren of barsten en blijft er lang mooi uitzien
  • het zorgt voor een isolerende laag, waardoor de temperatuur in de auto beter blijft
  • het biedt grip
  • het biedt bescherming tegen chemicaliĆ«n en weersinvloeden

Door Plastidip te gebruiken zorg je er dus niet alleen maar voor dat je het uiterlijk aan kunt passen aan wat jij mooi vindt, maar je zorgt er ook voor dat jouw auto in betere staat blijft. Onder de coating blijft de lak zeer goed, waardoor je niet zomaar last krijgt van beschadigingen of van roest. En de isolerende werking zorgt er dus voor dat de verwarming minder werk hoeft te verrichten, net als de airco. Dat maakt dat Plastidip niet alleen mooi is, maar ook zeer effectief en zeer goed voor de duurzaamheid. Het houdt jouw wagen in een uitstekende staat!

Paintdipcenter.nl biedt ruime keus

Klinkt Plastidip jou ook zeer aantrekkelijk in de oren en lijkt het jou wel iets om hier zelf mee aan de slag te gaan? Neem dan eens op Paintdipcenter.nl een kijkje. Zij zijn een grote webshop met vele artikelen op dit gebied en zij bieden ook veel informatie over hoe er met dit materiaal gewerkt moet worden. Zo kun je een goed idee krijgen van wat er mogelijk is en hoe je hiermee aan de slag gaat. Bij deze zaak vind je bovendien alles wat je nodig hebt om met Plastidip te kunnen werken. Natuurlijk vind je bij hen de verschillende kleuren van dit materiaal, maar ook het nodige toebehoren om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt dan denken aan spuitsystemen en gezichtsmaskers, maar ook aan reiningsproducten, afdekfolie en afplaktape. De folie komt goed van pas om te voorkomen dat jouw ramen ook mee gespoten worden en de tape kun je gebruiken om patronen aan te brengen en zo met meerdere kleuren te werken. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden en hoe het werken met Plastidip nu gaat? Ga dan naar Paintdipcenter.nl, vind de informatie die je zoekt en koop er de producten die jij nodig hebt om aan de slag te gaan!