Electrische vloerverwarming zorgt voor warme voetjes

Wilt u niet langer koude voeten hebben in uw eigen huis? Bent u het zat om over het koude laminaat of stenen vloer te lopen? Laat dan electrische vloerverwarming aanleggen. Als u lekker ontwaakt in de vroege ochtend en op blote voeten naar de badkamer loopt voor een warme douche dan is er niets zo ontluisterend als op die koude stenen vloer te staan. Dankzij onze electrische vloerverwarming hebt u altijd een warme ondergrond. We hebben dan ook al vele kamers van electrische vloerverwarming voorzien. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan maar even op eletriccomfort.nl en laat u overtuigen van de vele voordelen van electrische vloerverwarming. Niet alleen is het een heerlijk gevoel dat u op blote voeten en op sokken of kousen door uw huis kunt lopen, ook scheelt het aanzienlijk op uw stookkosten. Waarom is dat zo? Uw centrale verwarming maakt gebruikt van gas om de boiler mee te verwarmen. Ook wordt er veel water gebruikt die door uw radiatoren wordt rondgepompt. U verbruikt twee grondstoffen dus het is niet bepaald een duurzame methode. Natuurlijk hebt u het nodig om warm water uit de kraan te krijgen en als het koud is in de winter om uw radiator mee te verwarmen. Maar als u snel uw kamer wilt opwarmen dan kan dat ook met electrische vloerverwarming. De lucht wordt van onderen opgewarmd. Zoals u ongetwijfeld hebt geleerd bij natuurkunde stijgt warme lucht, dus dat betekent dat de hele ruimte snel een aangename kamertemperatuur bereikt.

Is electrische vloerverwarming ook iets voor u?

Dankzij electrische vloerverwarming bespaart u aldus op uw energiekosten. Er is maar weinig stroom nodig om de electrische vloerverwarming mee aan te zetten en u verbruikt minder water en gas. De kosten van de aanleg van electrische vloerverwarming wegen absoluut niet op tegen de baten. Deze investering hebt u dan ook snel terugverdiend. Dat kunnen we snel voor u uitrekenen dus vraag vooral een offerte aan. Die offerte is geheel vrijblijvend dus als het u toch te duur is, dan is dat geen enkel probleem. Bij electrische vloerverwarming denkt u natuurlijk aan uw eigen huis en dat is terecht:

  • We kunnen het namelijk in al uw ruimtes aanleggen. Zowel onder de stenen vloer van uw badkamer, onder het laminaat in uw keuken en woonkamer of onder uw houten vloer in uw slaapkamer.
  • Maar ook in schepen kunnen we electrische vloerverwarming aanleggen. Een schip zoals een binnenvaartschip heeft uiteraard geen centrale verwarming en is bij koud weer moeilijk te verwarmen. Maar dat is verleden tijd als u met Electric Comfort in zee gaat.
  • Viert u carnaval en hebt u een carrosserie uitbundig versierd? Of hebt u een bloemencorso of ander rijdend evenement? Dan kan het in uw luchtige kleding behoorlijk koud zijn. Daarom kan een verwarmde carrosserie uitkomst bieden.
  • En ten slotte kunnen we ook gehele kantoren en andere bedrijfspanden voorzien van heerlijke vloerverwarming.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

U kunt aldus eerst een offerte aanvragen. We kunnen zelfs bij u langskomen om de ruimte op te meten en om in te schatten hoelang de verbouwing duurt en uiteraard wat het u gaat kosten. Bel of e-mail ons vandaag nog als u graag een afspraak wilt maken. Wist u dat u ons ook via de sociale media kunt bereiken? Stuur een berichtje via Twitter, of nog handiger: via Facebook. Na de aanleg kunt u op ons blijven rekenen. Is er iets kapot gegaan? Onze monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u graag uw oprit ijsvrij houden in de winter? Kies dan voor onze opritverwarming.