Rook e sigaret vloeistof

nieuwesigaret - e sigaret vloeistofSteeds meer mensen in Nederland besluiten om sigaretten te laten voor wat ze zijn en te stoppen met deze ongezonde gewoonte. Sommigen lukt het echter maar niet om hier echt van af te komen. Herken jij dit maar zou jij wel graag willen stoppen? Kies dan voor het roken van e sigaret vloeistof met een elektrische sigaret. We weten allemaal dat gewone sigaretten slecht zijn voor onze gezondheid, de rook die we inademen brengt schade toe aan onze longen en daarnaast bevat het nog zoveel meer schadelijke ingrediënten dat ons hele lichaam hieronder te lijden heeft. Bij e sigaret vloeistof is dat niet het geval. Waar tabaksfabrikanten allerlei toevoegingen gebruiken om hun tabak lekkerder te maken en bovendien meer verslavend, bestaat e sigaret vloeistof eigenlijk maar uit twee ingrediënten, namelijk propylene glycol en vegetable glycerin. Deze ingrediënten zijn onschadelijk en kun je dus met een gerust hart inhaleren. Als jij je gezondheid een plezier wilt doen, dan is het dus zeker aan te raden om hierop over te stappen. Hoe werkt elektrisch roken nu eigenlijk? Je stopt de e sigaret vloeistof in een speciaal apparaatje, de e sigaret, en deze zorgt ervoor dat de vloeistof verwarmd wordt. Daardoor ontstaat een damp, ook wel vapor genoemd, die je in kunt ademen. Hierom wordt het hele proces ook wel vaporiseren of dampen genoemd, omdat dit eigenlijk veel beter de lading dekt. Niet alleen zorg je er hiermee voor dat je gezondheid niet meer schade toegebracht wordt en dat je longen zelfs de kans krijgen om zich weer te gaan herstellen, je zorgt er ook voor dat jij zelf niet langer naar sigarettenrook ruikt. Veel rokers hebben dit zelf niet door, maar voor anderen is dit een erg onaangename lucht. Zowel jezelf als je omgeving doe je dus een groot plezier door over te stappen op het gebruik van e sigaret vloeistof.

Veel keus in e sigaret vloeistof

Een groot voordeel van dampen is dus dat het een stuk beter is voor je gezondheid. Maar wist je dat het ook veel meer variatie te bieden heeft? E sigaret vloeistof is namelijk in heel veel verschillende varianten verkrijgbaar. Het eerste wat je daarbij moet weten, is dat er heel veel verschillende smaakvarianten bestaan. Je kunt dan denken aan opties als tabakssmaken en fruitsmaken, maar er zijn ook heel veel andere mogelijkheden. Wat dacht je van een e sigaret vloeistof die smaakt naar cola of vanille? Of zelfs viooltjes of lavendel? Een groot pluspunt is ook dat je volop kunt variëren met de smaak. Je kunt het flesje met vloeistof namelijk eenvoudig vervangen en bijvoorbeeld iedere dag voor een andere smaakvariant kiezen. Een ander punt waarop de vloeistoffen van elkaar verschillen, is wat betreft het feit of ze nicotine bevatten of niet. Bovendien kun je niet alleen kiezen voor een e sigaret vloeistof met of zonder deze stof, je kunt zelfs kiezen voor verschillende hoeveelheden ervan. Zo zijn er varianten verkrijgbaar met maar liefst 10% nicotine, terwijl er ook veel lagere doseringen bestaan. Voor mensen die nooit gerookt hebben, is het zeker niet aan te raden om voor een van de opties met nicotine te kiezen, voor ex-rokers is e sigaret vloeistof met deze stof vaak juist wel een goed idee. Doordat ze in verschillende doseringen te krijgen zijn, kun je eerst kiezen voor een hoge dosis en dit vervolgens steeds een beetje afbouwen. Op die manier zorg je er dus voor dat je steeds minder er van binnenkrijgt en zo kun je langzaamaan jouw nicotineverslaving overwinnen. Het gebruik van e sigaret vloeistof en e sigaretten heeft dus als voordeel:

  • dat je langzaam je nicotineverslaving af kunt bouwen
  • dat je geen schade meer toebrengt aan je gezondheid
  • dat je niet langer stinkt naar sigarettenrook
  • dat je volop kunt variëren met de verschillende smaken die er te krijgen zijn

Kies je eigen variant bij Nieuwesigaret

Wil jij e sigaret vloeistof kopen, dan kun je hiervoor bij diverse winkels terecht. Wil jij echter uit veel verschillende opties kunnen kiezen, dan is Nieuwesigaret de zaak om naar toe te gaan. Ten eerste omdat zij gewoon een heel groot assortiment hebben en je bij hen dus uit veel verschillende smaken kunt kiezen. Ten tweede omdat zij echt maatwerk bieden op het gebied van e sigaret vloeistof. Zij bieden je namelijk de mogelijkheid om helemaal zelf je eigen e sigaret vloeistof samen te stellen. Je geeft hiervoor via een keuzemenu eenvoudig door welke ingrediënten het moet hebben en zij maken deze vervolgens voor je klaar. Je kunt dan zelf kiezen welke smaak je wilt en hoe intens de smaak moet zijn, hoeveel nicotine er al dan niet in moet zitten en of er bijvoorbeeld ook wodka of gedestilleerd water toegevoegd moet worden. Zo krijg jij dus vloeistoffen die helemaal aan jouw eisen voldoen. Wat helemaal bijzonder is aan Nieuwesigaret, is dat je er ook de ingrediënten kunt kopen om zelf je e sigaret vloeistof mee klaar te maken. Je bestelt bij hen dan uiteraard eerst de nodige hulpmiddelen, zoals flesjes, doseerspuiten en pipetten, en daarna de ingrediënten die jij wilt gebruiken. Nieuwesigaret heeft een speciale app ontwikkeld waarmee jij gemakkelijk zelf uit kunt rekenen hoeveel jij vervolgens van ieder ingrediënt moet gebruiken om tot een goede dampvloeistof te komen. Zo kun je dus echt profiteren van maatwerk. Nieuwesigaret is dus het adres om naar toe te gaan als jij op zoek bent naar e sigaret vloeistof.