Lapland reizen boeken

xplorethenorth - lapland reizenDe zomer staat voor de deur. Hebt u flink gespaard en wilt u er eens op uit trekken? Gaat u dan eens naar Lapland reizen! Misschien hebt u er nog nooit bij stilgestaan dat u ook naar het noorden op vakantie kunt gaan. Dat vinden wij erg zonde en we hopen u er in deze tekst van te overtuigen dat het zeer de moeite waard is om eens een bezoekje te brengen aan deze regio. Naar Lapland reizen zal u goed doen. U komt in beweging in plaats van op het strand te liggen in de zon. En dat is niet slecht voor uw lichaam. Activiteiten die u kunt ondernemen zijn bijvoorbeeld winterse sporten zoals langlaufen en skiën. Rijdt u met de slee door de sneeuw of neem de trein naar de Noordkaap. Dat is de meest noordelijke plek van het vaste land van Europa. Wist u dat er nog twee plekken zijn die men de Noordkaap noemt? Op Spitsbergen en op IJsland om precies te zijn. Maar we doelen natuurlijk op het noordelijkste puntje van Noorwegen. Daar kunt u voor het grootste gedeelte van het jaar genieten van het Noorderlicht. Dat is een fenomeen dat u minstens eens in uw leven moet hebben gezien. Wist u dat het daar bijna een half jaar donker is? Klinkt u dit als muziek in uw oren en hebt u er wel zin in om eens naar Lapland te reizen? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Komt u daarom eens op onze website kijken. Wij kunnen u helpen met de voorbereidingen van uw Lapland reizen. Voor zowel jong en oud kunnen wij Lapland reizen samenstellen en het is mogelijk om zowel in de winter als in de zomer te genieten van deze regio. Zoals u misschien wel weet bestrijkt dit gebied de noordelijke gedeeltes van Noorwegen, Zweden en Finland. U hebt de kans om er de Samen tegen te komen. Dat zijn de oorspronkelijke inwoners die hun rituelen en gebruiken tot op de dag van vandaag uitvoeren. Zij worden vaak ten onrechte “Lappen” genoemd. Noem hen niet zo want dat is een belediging voor hen! Zo is er tijdens deze Lapland reizen voor ieder wat wils. U kunt de plaatselijke cultuur opsnuiven of gaan genieten van de uitgestrekte sneeuwvelden, de toendra en de geweldige dieren. Want hier lopen in groten getale rendieren en elanden rond. Kijkt u wel uit voor de wolven en de beren?

Lapland reizen zijn onvergetelijk

Naar Lapland reizen is al een ervaring op zich. U kunt op diverse manieren naar Lapland reizen. Als u wilt rondtrekken dan is het te overwegen om met uw eigen auto te gaan of om een auto te huren nadat u bent geland in Oslo of Stockholm. Vandaar kunt u ook de trein pakken ook al gaat de trein niet helemaal naar de Noordkaap. Ook de bus is in deze contreien een uitstekend vervoersmiddel. Scandinavië staat bekend om zijn goede openbare vervoer. Ze zijn erg punctueel en er rijden op een dag veel lijnen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te gaan liften. Zo zijn er zelfs wedstrijden om naar de Noordkaap te liften. Dat is iets dat studenten vrij vaak doen. Het is goedkoop, spannend en u ziet nog eens wat van de wereld. Wij van xplorethenorth.nl kennen als geen ander de plekken die u absoluut moet bezoeken tijdens uw Lapland te reizen. Gaat u daarom eens op onze website kijken en informeer naar de mogelijkheden. Er zijn diverse Lapland te reizen die u bij ons kunt boeken:

  • Zo stellen we graag een individuele rondreis voor u samen. Gaat u met vrienden of uw gezin op vakantie? Laat u dan door ons in de watten leggen.
  • Wilt u liever een groepsreis maken? dan plaatsen we u graag n de eerstvolgende groep. Leer leuke en interessante mensen kennen!
  • Ook als u liever op een plek blijft zoals in een gerieflijke chalet dan is dat bij ons te boeken.

Sluit deze regio voorgoed in uw hart!

Het is lastig om het noorderlicht waar te nemen in de wereld. Gelukkig kan dat vrijwel altijd op de Noordkaap en is deze plek relatief eenvoudig te bereiken. Tijdens deze Lapland reizen kunt u deze plek in onze ogen niet links laten liggen. Laat u tijdens de Lapland reizen keer op keer verrassen door de adembenemende schoonheid van deze witte wereld. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Zo hebben we zo nu en dan stevige kortingen op de Lapland reizen van uw dromen. Ook voegen we een keur aan nieuwe type reizen toe dus mis hier niets van. De kans dat u na deze Lapland reizen het volgende jaar weer bij ons komt is vrij groot. Dat heeft de ervaring ons wel geleerd. Misschien gaat u in de winter al wel terug om lekker kerst te vieren in de sneeuwvlakte. Leer skiën en langlaufen of gaat u eens een prachtige cruise maken door de Noordelijke IJszee. Lapland is prachtig maar als u een nog uitdagendere vakantie wilt dan bieden Spitsbergen, IJsland en Groenland ook geweldige gebieden met ongerepte natuur. Wie weet ziet u tijdens de cruise echte walvissen die met het schip mee zwemmen. Of wellicht ziet u tussen de ijsschotsen zeeleeuwen en ijsberen. Terwijl u in de avond van het noorderlicht kunt genieten. Hebt u stevige zeemansbenen? Dan is dit uw kans.