Sim Only vergelijken

Wanneer je abonnement gaat aflopen, dan is dat natuurlijk het perfecte moment om te gaan kijken wat jouw opties op dit gebied allemaal zijn. Dit was voor mij ook het geval toen het einde van mijn abonnement eraan kwam. Ik wilde nu wel eens weten wat mijn opties waren en waar ik het beste voor kon kiezen. Een vriend van mij wees me toen op de website Sim-only-vergelijker.com. Hier ben je aan het juiste adres voor een Sim Only vergelijken.

  • Belminuten
  • Sms
  • Databundel

Je kunt hier heel eenvoudig je voorkeuren voor bepaalde dingen aangeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid belminuten, sms-berichten en data die je wilt hebben. Maar ook kun je aangeven welke providers je wilt meenemen bij het Sim Only vergelijken en ook voor hoe lang je het sim only abonnement wilt. Is het voor jou absoluut belangrijk dat je een 4G bereik hebt? Vink dat dan ook aan! Ik heb al deze dingen ingevuld en toen gekeken wat de beste provider voor mij zou zijn. Ik was er vanaf het begin eigenlijk ontzettend verbaasd over hoeveel goedkoper Sim Only abonnementen zijn. Als je kiest voor een abonnement waar je dus geen nieuwe telefoon bij krijgt, dan hoef je ineens niet per maand meerdere tientjes neer te leggen voor het gebruiken van je telefoon. Ik heb nu een abonnement waarvoor ik minder dan een tientje per maand betaal. Dat betekent dat ik nu heel veel geld over hou om te besteden aan andere leuke dingen.

Eenvoudig Sim Only vergelijken

Wat heel erg fijn is, is dat Sim Only vergelijken echt heel erg makkelijk is. Het is echt simpelweg je wensen en voorkeuren aangeven op de website sim-only-vergelijker.com en de beste providers komen vervolgens op je scherm te staan. Veel providers hebben ook (tijdelijke) acties, wat het heel erg aantrekkelijk kan maken om hiervoor te kiezen. Bij het Sim Only vergelijken krijg je dit natuurlijk ook allemaal te zien. Ik kan je op dat gebied wel aanraden om goed op te letten. Wanneer loopt de actie bijvoorbeeld af en hoeveel ga je dan betalen? Veel mensen maken de fout bij het Sim Only vergelijken om te denken dat dit de prijs is die zij gedurende de gehele periode van het abonnement zullen betalen, maar helaas is dat niet altijd het geval. Let hier dus goed op voordat je een abonnement afsluit waar je uiteindelijk alsnog een hele hoop voor betaalt en je er dan niet eens een nieuwe telefoon bij krijgt.

Heel erg veel minder geld kwijt

Bij het Sim Only vergelijken heb ik er dan ook goed opgelet wat de verschillende acties waren en wat voor mij uiteindelijk de beste optie zou zijn. Ik heb hier natuurlijk een keuze in gemaakt die gebaseerd was op meer dan alleen de prijs die ik voor het abonnement betaal. Met sommige providers heb je bijvoorbeeld geen goed bereik. Deze wil je natuurlijk niet meenemen in het Sim Only vergelijken. Als er iets belangrijk voor mij is dan is het wel om overal in Nederland goed bereik te kunnen hebben. Ik raad je dan ook niet alleen aan om het Sim Only vergelijker te gebruiken, maar om hier tegelijkertijd wel een beetje streng in te zijn. Het kan helpen om voordat je dit gaat doen al helder voor ogen te hebben waar je eigenlijk naar op zoek bent. Wat is het maximale wat je wilt betalen voor een abonnement zonder nieuwe telefoon erbij en zijn er eventueel andere dingen die je hierbij mee wilt nemen? Dit kan het maken van een keuze een stuk makkelijker maken.