Stormbaan huren?

Op zoek naar een activiteit om uw feest of evenement nog leuker te maken? Dan is een stormbaan huren bij attractieverhuur Moonen wat voor u! Wij hebben het grootste assortiment attracties (ruim 2500!) van Nederland en België. In ons grote assortiment bieden we ook verschillende stormbanen aan voor een goede prijs. Bekijk het aanbod eens op attractie.com/luchtkussens/stormbaan.

attractieverhuur Moonen

Wij van attractieverhuur Moonen verhuren al ruim 45 jaar lang attracties. Met onze vele jaren aan ervaring hebben we onze attracties al aangeboden op duizenden evenementen. We verhuren attracties voor evenementen voor klanten in verschillende segmenten. Verenigingen, bedrijven, stichtingen en particulieren, elke klant kan terecht bij attractieverhuur Moonen. We leveren de attractie af op de locatie van het evenement of u kunt de attractie zelf op komen halen, hierbij krijgt u 15% korting. Wanneer u een attractie huurt bij attractieverhuur Moonen bent u verzekerd van:

  • Het grootste en breedste assortiment attracties
  • De hoogste veiligheid bij alle attracties
  • Een vakkundige service en flexibele dienstverlening
  • De beste kwaliteit attracties
  • De laagste prijs

Zoals eerder al gezegd zijn we de grootste aanbieder van attractieverhuur in Nederland en België. Bij ons kunt u natuurlijk een stormbaan huren, maar we hebben ook nog heel veel andere attracties. Andere attracties die we aanbieden zijn rodeo’s, rodeostieren, springkussens, sportattracties (van bumperbal tot aan beachtennis pakketten), draaimolens, zweefmolens en nog heel veel meer. We hebben ontzettend veel soorten attracties dus de kans dat de attractie die u zoekt voor uw evenement bij ons vindt is zeer groot.

Stormbaan huren bij Moonen

Bij ons is de keuze ontzettend groot wanneer u een stormbaan wilt huren voor uw evenement. Een stormbaan huren is de perfecte manier om een vorm van entertainment en sport toe te voegen aan uw evenement. We bieden stormbanen aan met verschillende thema’s tegen een scherpe prijs. Daardoor kunt u bij ons de geschikte stormbaan huren voor elk evenement. U kunt bij ons bijvoorbeeld een stormbaan huren met thema’s als kastelen, tropische eilanden, rupsen, piraten, noem maar op. Voor evenementen in de zomer waar verkoeling onmisbaar is bieden wij tobbedansbanen aan waarin sport, vermaak en verkoeling worden gecombineerd. Deze baan is dus ideaal voor een zomerfeest.

Wij zijn de grootste attractieverhuurder van de Benelux waardoor ons aanbod stormbanen ook erg groot is, te groot zelfs om hier alle verschillende soorten stormbanen op te kunnen noemen. Daarom staat hieronder nog een kleine greep van de leukste stormbanen uit ons aanbod:

  • Dizzy and run, dit is een stormbaan die zorgt voor een hoop lol en hilariteit. U wordt eerst rondgedraaid in een stoel en moet vervolgens het parcours afleggen.
  • Kinderbaan slakkenrace, dit is een stormbaan die ervoor zorgt dat ook de kleinste kinderen zich vermaken.
  • Mega Balls, dit is een baan die veel mensen zullen kennen van het programma Wipe-Out. Individueel of in een team probeert u de baan over te steken door middel van de reusachtige ballen.
  • Touwslingerbaan, de naam zegt eigenlijk al genoeg, op deze baan moet u uzelf naar de overkant brengen door middel van een touw.

Wilt u een succesvol en plezierig evenement organiseren? Dan is een stormbaan huren de juiste keuze. Met een stormbaan huren bent u er zeker van dat iedereen zich vermaakt. Bij attractieverhuur Moonen bent u zeker van een veilige stormbaan die 100% gecertificeerd is volgens de Europese richtlijnen. Bekijk ons gehele aanbod op attractie.