U wilt naar Lapland reizen?

Je hebt met je partner of familie besloten dat jullie naar Lapland willen reizen, en nu? Allereerst, Lapland is een heel bijzondere vakantiebestemming en dus is het een heel goed idee om er naartoe te gaan. Het is weer eens wat anders dan die camping in Frankrijk en staat garant voor een hele speciale ervaring. Als je naar Lapland wilt reizen moet je voor het boeken absoluut bij XploreTheNorth.be zijn. Dit een kleinschalige reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in reizen naar het (hoge) noorden. Ook Lapland reizen vallen onder hun expertise en dus moet je daarvoor op hun website zijn. Xplore The North bestaat uit een team van experts op het gebied van reizen naar het hoge noorden. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in de organisatie van deze bijzondere reizen en kennen de diverse gebieden als geen ander. Bovendien beschikken ze ook lokaal over een toegewijd team van plaatselijke gidsen en hosts die Nederlands spreken. Dat is wel zo prettig als je een land bezoekt dat zo ver buiten je comfort zone ligt, dan kun je in ieder geval communiceren in je moedertaal en begrijpen waar de gids het over heeft. 

Persoonlijke en kleinschalige Lapland reizen

Xplore The North vindt het heel belangrijk dat ze geen massale, algemene reizen aanbieden. Ze houden hun aanbod graag beperkt omdat ze alleen zo de kwaliteit kunnen bieden die je van hen gewend bent. Als je op een groepsreis gaat zijn de groepen nooit te groot, zodat de gids in staat is om iedereen de persoonlijke aandacht te geven die hij nodig heeft, en waarvoor hij uiteraard heeft betaald. Om diezelfde reden kiezen ze altijd charmante en kleinschalige lodges uit om hun reizigers in onder te brengen en is het team jaarlijks vele weken zelf op de plaats van bestemming om te controleren of alles nog precies zo loopt zoals ze willen. Het aanbod Lapland reizen van Xplore the North is redelijk specifiek, maar je hebt alsnog genoeg keus betreft reisduur, accomodaties en reisdoel. 

Het aanbod reizen van Xplore The North

Als je naar Lapland reizen zoekt ben je bij Xplore The North aan het goede adres. Ze hebben in Lapland drie verschillende opties, waarvan er altijd wel een aansluit bij hetgeen je in gedachte had, namelijk de volgende reizen:

  • Lapland Authentiek Winter
  • Fins Lapland Wintersport
  • Lapland en Lofoten (na)-Zomer

Alledrie de opties hebben hun eigen kenmerken en bestemmingen, en hebben een iets andere reisduur. Kijk voor alle informatie (en bovendien prachtige foto’s) op de website van Xplore The North. Daar zul je ook zien dat ze niet alleen Lapland reizen aanbieden, maar nog veel meer bijzondere trips hebben naar het prachtige, hoge noorden. Je kunt bijvoorbeeld ook met Xplore The North naar Ijsland of Noorwegen afreizen, of een van hun bijzondere expedities boeken. Deze expedities zijn ietsje intensiever dan de normale Ijsland- of Lapland reizen, en heel geschikt voor de echte avonturiers onder ons. Kies bijvoorbeeld voor de Pulka Expeditie, een fysiek uitdagende reis in het ultieme, winterse landschap. Ben je niet zo fit of wil je iets meer comfort en rust op je vakantie? Kies dan voor een van de normale Noorwegen- of Lapland reizen op de website van Xplore The North.