Vermoed je onraad? Schakel dan een recherchebureau in

Mensen doen nu eenmaal dingen die eigenlijk niet mogen of die moreel gezien niet bepaald verantwoord zijn. Juist omdat dit soort praktijken niet worden getolereerd doet men dit in het geheim. Mensen die zich met illegale zaken bezighouden gedragen zich vaak echter wel zeer verdacht. Hierdoor denk je al snel dat ze dingen doen die ze eigenlijk niet behoren te doen. Maar uiteraard weet je het niet zeker en zolang je geen bewijs hebt kun je mensen ook niet zomaar beschuldigen. Het kan immers ook best zijn dat je spoken ziet en dat mensen helemaal niet verkeerd bezig zijn. Des te pijnlijker is het als je ze dan toch ten onrechte beschuldigt. Om er achter te komen wat mensen aan het doen zijn kun je een recherchebureau inschakelen. Als je bijvoorbeeld vermoedt dat je partner overspel pleegt, dan kun je gebruik maken van een recherchebureau. De gediplomeerde onderzoekers kunnen dan nagaan wat je partner doet en kunnen bewijzen leveren van het overspel. Mocht je partner echter onschuldig zijn, dan hoeft hij/zij nooit te weten dat je hem/haar hebt laten onderzoeken door een recherchebureau. Dat gezegd hebbende is het wellicht niet onverstandig om toch een gesprek aan te gaan met je partner. Blijkbaar is er immers een gebrek aan vertrouwen. Maar dit zijn niet zaken waar een recherchebureau zich niet mee zal bemoeien. Je huurt een recherchebureau in voor een bepaalde taak en dat is precies waar de onderzoekers zich mee bezig zullen houden. Je kunt een recherchebureau ook inschakelen als je vermoedt dat werknemers stelen. In een bedrijf heb je te maken met verschillende mensen en een beetje diefstal is eigenlijk normaal. Mensen nemen wel eens wat papier mee naar huis of een doosje met paperclips. Daar is verder niet heel veel mis mee. Maar er zijn ook werknemers die misbruik maken van een baas die soepel is. Ze doen bijvoorbeeld hun werk niet of ze lopen de kantjes er vanaf. In het ergste geval stelen ze misschien direct geld uit de kas. Het is als baas lastig om zelf na te gaan in hoeverre werknemers zich echt met zulke praktijken bezighouden. Daarom kun je in zulke situaties heel goed gebruik maken van een recherchebureau. Een professionele onderzoeker kan namelijk niet alleen nagaan of een werknemer inderdaad iets strafbaars doet, maar hij/zij kan ook bewijzen verzamelen die geldig zijn in de rechtbank. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan heb je in ieder geval voldoende materiaal om aan te tonen dat de werknemer de wet heeft overtreden.

Een recherchebureau voor grote én kleine zaken

Als iemand zich vaak ziek meldt en je vermoedt dat deze persoon eigenlijk helemaal niet ziek is, dan kun je een recherchebureau inschakelen. Dit is weliswaar een relatief kleine zaak, maar het heeft zeker invloed op je onderneming. Zieke mensen moet je immers wel uitbetalen. Ook voor omvangrijke zaken kun je gebruik maken van een recherchebureau. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfraude.

NMS recherche voor alle verdachte zaken

Mocht je gebruik willen maken van een recherchebureau, kies dan voor NMS recherche. Je kunt dit bureau inschakelen voor de bovengenoemde zaken en andere zaken zoals:

  • Alimentatie onderzoek
  • Vermiste personen
  • Verdacht gedrag van werknemers
  • Verschillende soorten van fraude

Zit je zelf met een kwestie en weet je niet zeker of NMS recherche jou kan helpen, neem dan gerust contact op. Je kunt de zaak altijd voorleggen aan een medewerker van NMS recherche en vervolgens kunnen jullie dan gezamenlijk zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt contact opnemen via de telefoon en je kunt uiteraard ook altijd even een mailtje sturen. Kijk voor meer informatie op nmsrecherche.nl.