Waarom mijn buffel schedel mijn beste aankoop ooit is

Voor het grootste gedeelte is het aan mijn vrouw om ons huis in te richten. Ik bemoei me er niet mee als ze een nieuwe tafel wilt, een fijne stoel of wanneer de bank aan vervanging toe is. Toen ik een aantal jaar geleden een buffel schedel wilde aanschaffen, was mijn vrouw hier niet direct enthousiast over, maar ze zag ook wel in dat dit voor de allereerste keer was dat ik een bijdrage wilde leveren aan ons interieur en dus ging ze er uiteindelijk mee akkoord. De reactie van mijn vrouw op de buffel schedel is zeker niet vreemd. Ik ken maar weinig mensen in mijn omgeving die er zeer enthousiast van worden als ze de buffel schedel aan de muur zien hangen en dit is voor mij een van de beste dingen van de aankoop. De reacties lopen uiteen van pure afgunst tot verbazing. Je ziet tenslotte niet op dagelijkse basis een buffel schedel aan iemands muur hangen. Dat is meer iets voor restaurants of musea. Maar wij hebben er gewoon een in de woonkamer aan de muur hangen!

  • Gebleekt
  • Ongebleekt

Als je een buffel schedel gaat aanschaffen dan raad ik je zeker aan om dit via de webshop van Buffalo Schedels te doen. De kwaliteit van de schedels hier is absoluut geweldig en mede daarom was dit mijn allerbeste aankoop ooit. Je ziet vaak in restaurants de hele goedkope versies hiervan en dat zie je er echt aan af. Als je voor kwaliteit gaat, dan betaal je daar misschien iets meer voor, maar dan heb je wel een veel mooiere schedel. Bij Buffalo Schedels heb je daarnaast de keuze tussen gebleekt en ongebleekt. Dit vond ik wel zo prettig!

Een prachtige witte, gebleekte buffel schedel

Op zich zit er weinig verschil tussen de gebleekte en ongebleekte schedels. De gebleekte versie is volledig wit, omdat ze dus gebleekt zijn. De ongebleekte variant behoudt zijn natuurlijke kleur en kan dus verschillende varianten hebben. Op de website van Buffalo Schedels vind je het allebei. In het begin vond ik het moeilijk kiezen. Beide varianten zijn uiteraard grondig schoon gemaakt dus daar hoeft je keuze voor de buffel schedel niet vanaf te hangen. Uiteindelijk koos ik toch voor een gebleekte variant, gewoon omdat ik dit mooier vond ogen. De rest van ons interieur is al vrij donker en het contrast met de buffel schedel vond ik dan wel zo mooi. Het is ook een hele goede manier om onze prachtige muurdecoratie nog beter op te doen laten vallen.

Het afleveren van de buffel schedel

Op de website buffaloschedels.nl verkopen ze zowel kleinere als grotere maten van de buffel schedel. Ik kon het natuurlijk niet laten om voor een grote variant te kiezen. Deze kan echter wat minder goed met de post verstuurd worden. Het is en blijft een schedel van echt bot en dat is nu eenmaal een broos materiaal. De kleinere schedels worden door het bedrijf via PostNL verzonden, uiteraard met veel beschermende verpakking er omheen, maar met de grotere schedels is het risico op schade gewoon te groot. Voor mij was het geen optie om de buffel schedel te gaan ophalen, maar gelukkig bieden ze voor slechts € 40,- de mogelijkheid aan om de schedel persoonlijk bij je af te leveren. Dit is echt een fantastische service. Doordat de medewerkers van het bedrijf zelf bij je langskomen had ik ook meteen de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen. Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen aanraden die een schedel wil gaan aanschaffen!