Vraag een tevredenheidsonderzoek aan

duomarketresearch - TevredenheidsonderzoekBent u benieuwd wat anderen van uw bedrijf, dienst of instelling vinden? Laat dan een tevredenheidsonderzoek uitvoeren. Ons bureau kan u daarbij helpen. Dit is namelijk een vak apart, als was het alleen al omdat er nog heel wat wiskunde bij komt kijken. De resultaten moeten immers geanalyseerd en doorberekend worden zodat u een goed inzicht krijgt in de meningen van diverse doelgroepen. Misschien hebt u een grote supermarkt en wilt u checken wat er speelt onder uw klanten. Een tevredenheidsonderzoek kunt u in de vorm van een enquête uitdelen. Het staat hen uiteraard al dan niet vrij om het in te vullen. Als wij vinden dat er voldoende vragenlijsten zijn ingevuld, dan kunnen we een lijst opstellen met punten die er uit springen. Na het tevredenheidsonderzoek hebt u dan een inzicht in de positieve en negatieve eigenschappen van uw supermarkt. Er kan een wereld voor u open gaan! Misschien komt u er nu eindelijk achter dat u bijvoorbeeld te weinig producten in de schappen hebt staan of te dure merken aanbiedt. Misschien krijgt u juist vele complimentjes over de gastvrijheid van uw personeel. U kunt een tevredenheidsonderzoek anoniem laten uitvoeren. Maar als u bijvoorbeeld de leeftijd, postcode of geslacht vraagt, dan kunnen we meer voor u berekenen. Dan maken we grafiekjes en krijgt u een nog beter beeld wat er speelt onder uw klanten. Dit is een van de vele voorbeelden van het tevredenheidsonderzoek dat we kunnen uitvoeren. Bent u al overtuigd? Kijkt u dan eens op onze website: duomarketresearch.nl.

Dankzij ons tevredenheidsonderzoek kunt u fouten herstellen

Een tevredenheidsonderzoek is niet alleen voor commerciële instellingen een uitkomst. U wilt misschien als overheidsorgaan zien wat er onder de bevolking speelt. Het kan gaan om een topic zoals de huidige zwartepietendiscussie. Dan is het laten uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek onder de totale bevolking in Nederland geen slecht idee. Maar ook regionaal helpen we diverse gemeentes met een tevredenheidsonderzoek. Zoals over de bouw van een nieuwe snelweg of spoortraject. We hebben nu twee belangrijke sectoren benoemd: de zakenwereld en de overheid, met name de gemeentes. Een derde branche die we vaak helpen met hun tevredenheidsonderzoek zijn verenigingen. Het zal u verbazen hoeveel er in een jaar mis kan gaan als het jaarlijks gekozen bestuur er met de pet naar gooit. Een sportvereniging kan zelfs failliet gaan, met alle gevolgen van dien. Maar ook studieverenigingen, studentenverenigingen, politieke partijen en goede doelen hebben baat bij de mening van hun leden. Voor velen is het wel zo prettig dat ze hun kritiek anoniem kunnen geven. Daarom is een tevredenheidsonderzoek een waardevolle toevoeging.

Uw klanten kunnen u nu van opbouwende kritiek voorzien

Dit onderzoek is onder te verdelen in een aantal categorieën:

  • imago-onderzoek,
  • klantenonderzoek,
  • belevingsonderzoek,
  • medewerkersonderzoek,
  • ledenonderzoek,
  • mediaonderzoek,
  • en arbeidsmarktonderzoek.

Wilt u gebruik maken van onze service omdat u een of meerdere onderzoeken wilt laten verrichten? Geef dan uw wensen aan ons door zodat we u een offerte kunnen opsturen, we werken nauw met u samen zodat we een vragenlijst kunnen maken waarin alle belangrijke punten zijn verwerkt. Wellicht kunt u na dit onderzoek aan de slag om bijvoorbeeld uw service of producten te verbeteren. Wilt u weten of het nut heeft gehad? Uiteraard kunt u ons dan voor een tweede keer inhuren. Het hoeft dan ook niet bij één samenwerking te blijven als het aan ons ligt. Op de site vindt u een lange lijst van bedrijven en instellingen die we in het verleden hebben geholpen en nu nog steeds ondersteunen. Wilt u er graag persoonlijk met ons over praten? Dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Utrecht.