Eenvoudig investeren met hoog rendement

ifhholding - Investeren met hoog rendementBen je op zoek naar een financieel buitenkansje zonder al te veel risico? Dan is het kopen van een obligatie misschien iets voor jou. Als je een obligatie koopt, dan koop je in principe een schuldbewijs. Je leent je geld uit en ontvangt in ruil daarvoor een fikse rente. Na een x aantal jaren krijg je je inzet weer terug. Je kunt je vermogen dus vergroten en na 3 of 5 jaar kun je het bedrag plus rente eventueel opnieuw uitlenen in de vorm van obligaties. Het kopen van obligaties is een vrij eenvoudige manier om snel geld te verdienen. De hoogte van het bedrag dat je verdient op jaarbasis is afhankelijk van je investering en de rente. Veel mensen verwarren obligaties met aandelen. Toch is er een wezenlijk verschil tussen een obligatie en een aandeel. Aandelen hebben een flexibele waarde. Gaat het goed met een bedrijf, dan kunnen aandelen in waarde stijgen. Een tegenvaller kan leiden tot een daling van een aandeel en het kan zelfs gebeuren dat aandelen een negatieve waarde krijgen. Een recent voorbeeld van een drastische daling van de waarde van aandelen is het bedrijf Samsung. Door het fiasco met de Samsung Galaxy note 7 daalde de waarde van de Samsung aandelen enorm. Zo zie je maar hoe risicovol het kan zijn om in aandelen te investeren. Het is daarom nooit goed om al je geld op 1 paard in te zetten. Verspreid je risico’s. Het kopen van aandelen is daardoor een vorm van investeren met hoog rendement, maar het is ook een risicovolle investering. Met obligaties ben je een stuk minder afhankelijk van de aandelenkoersen en de marktwerking. Met obligaties krijg je per jaar een vast bedrag aan rente over het bedrag dat je inlegt. Alleen als het bedrijf echt failliet zou gaan verlies je je geld. Het risico met obligaties is dus veel kleiner. De opbrengst is daardoor natuurlijk ook minder riant, hoewel de opbrengst zeker aantrekkelijk kan zijn. Je kunt bijvoorbeeld obligaties kopen van Cherry Internet. Je ontvangt dan een rente van maar liefst 7,7 % over je inzet. Mocht je dus willen investeren met hoog rendement, dan zijn de obligaties van Cherry Internet zeker een goed idee. Mocht je meer informatie willen over investeren met hoog rendement en Cherry Internet, dan kun je terecht op ifhholding.nl

Cherry Internet en de weg naar investeren met hoog rendement

Als investeerder is het vooral belangrijk om goed om je heen te kijken. Welke bedrijven zijn goed aan de weg aan het timmeren en welke juist niet. Je wilt je risico’s immers minimaliseren. Investeren met hoog rendement doe je dan ook in bedrijven die aan het groeien zijn. Bedrijven zoals Cherry Internet. Dit soort groeiende bedrijven zullen niet snel failliet gaan en als ze wel afdalen, dan duurt het altijd een x aantal jaren voordat het einde echt in zicht is. Omdat je obligaties koopt voor een periode van 3 jaar, hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken over je geld. Cherry Internet is dus een goed bedrijf om in te investeren met hoog rendement.

Waar moet ik rekening mee houden als ik wil investeren met hoog rendement?

Als je wilt investeren met een hoog rendement, dan moet je letten op verschillende zaken.

  1. Allereerst kun je zelf bepalen hoeveel geld je investeert met een minimum van 2.500 euro. Hoe meer geld je inzet, des te hoger je rendement.
  2. Je moet ook letten op de periode. In het geval van Cherry Internet is dat drie jaar. De rente start op dag 1.
  3. Investeren met hoog rendement kan bij Cherry Internet vanaf 10.000 inleg ook met 8,4 % rente