Veelzijdige alarmsystemen meer dan inbraaksysteem

credexalarmsystems - AlarmsystemenDe alarmsystemen van Credex Alarmsystems zijn meer dan alleen systemen die je beschermen tegen inbraak. Je kunt namelijk meerdere apparaten in deze veelzijdige systemen verwerken om zo een heel compleet systeem te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties waarbij je deze handige alarmsystemen heel goed kunt inzetten:

  • In geval van brand: ook rookmelders kunnen aangesloten worden op het alarmsysteem om je te waarschuwen als er een brand uitbreekt
  • Bij wateroverlast: ook water kan een gevaar vormen en flinke schade aanrichten. Met de Credex alarmsystemen kun je ook watermelders in het systeem integreren en zo een nog veiligere leefomgeving creëren
  • Voor een noodoproep: wat voor noodsituatie er ook mag ontstaan, je kunt het alarmsysteem inschakelen voor hulp

Voor deze technische problemen en voor invallen zijn de systemen allemaal geschikt. Bovendien zijn er andere praktische opties mogelijk met de geavanceerde installaties. Zo is het niet alleen een alarminstallatie maar kun je bijvoorbeeld ook lichten instellen met het apparaat. Bij Credex vind je zo installaties en pakketten voor alle doeleinden. Ieder pakket is geschikt voor een andere situatie. Je kunt de producten niet alleen bij je thuis laten installeren, maar ook bedrijven kunnen zeker gebruikmaken van deze veelzijdige alarminstallaties.

Betrouwbare alarmsystemen voor particulier en zakelijk

Bij Credex vind je dus alarmsystemen voor particuliere en zakelijke doeleinden. Niet ieder pand heeft tenslotte dezelfde eisen als het gaat om een alarmsysteem. Sommige bedrijven hebben extra veel beveiliging nodig en soms wil je gewoon net dat extra gevoel van veiligheid bij je thuis. Met behulp van een systeem van dit betrouwbare bedrijf kun je jouw huis helemaal veilig maken en zelfs gewaarschuwd worden in geval van technische problemen. Je kunt er vanuit gaan dat deze onderneming en haar alarmsystemen te vertrouwen zijn. Dit zie je aan de officiële keurmerken en de vele jaren van ervaring. Maar ook de reviews op de website van klanten die je voor zijn gegaan geven een goed beeld van wat je van dit beveiligingsbedrijf kunt verwachten. Credex heeft inmiddels al 10 jaar expertise in beveiligingen. Daarnaast is het een VEB erkend installatiebedrijf. Ook online bestellen gaat er gemakkelijk en veilig, want de webshop is veilig en betrouwbaar dankzij het webshop keurmerk. Het gemiddelde van de beoordelingen van de klanten ligt hoog en dit zijn niet zomaar een paar beoordelingen. Inmiddels hebben al meer dan 500 mensen hun mening over dit betrouwbare bedrijf gegeven. De producten zijn alle van gerenommeerde fabrikanten, dus je kunt zeker weten dat de kwaliteit/prijsverhouding goed is.

Handige installatie service

Ook de service van dit installatiebedrijf laat niets te wensen over. De alarmsystemen kunnen voor je geïnstalleerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf te doen. Je wordt dus niet met iets opgezadeld, zoals hoge installatiekosten, terwijl je misschien wel graag zelf het systeem wilt installeren. Wanneer je voor dit laatste kiest kun je ook gebruikmaken van de vriendelijke support in geval van vragen of problemen. My Support is de gratis technische helpdesk die 6 dagen per week online bereikbaar is. Hier vind je alles over configuratie, storingen, onderhoud en meer. Op deze manier wordt er alles aan gedaan om de alarmsystemen goed te installeren en onderhouden. Je kunt ook ieder moment het alarmsysteem uitbreiden met handige extra’s die in de webshop te vinden zijn. Ben je niet zo een doe-het-zelver of wil je gewoon liever een professionele installatie dan kun je hier natuurlijk ook voor kiezen. Ook voor bedrijven die een installatie volgens officiële richtlijnen vereisen, beschikken we over het juiste beveiligingscertificaat. Kijk online voor alle opties en de verschillende, uitgebreide pakketten.