Waar kan ik goedkope petjes kopen?

Samen met verschillende medewerkers sta ik regelmatig op beurzen en evenementen. Beurzen en evenementen zijn een goede mogelijkheid om het bedrijf te promoten en wij kunnen er vaak verschillende goede deals maken. Wij dragen dan altijd een polo met het bedrijfslogo, zodat wij duidelijk herkenbaar zijn. Aangezien wij ook wel eens buiten staan met een stand, leek het mij een goed idee om petjes te kopen met het logo van het bedrijf. Bij dereklameshop.nl kon ik voordelig goedkope petjes kopen van goede kwaliteit. Meerdere keren per jaar ga ik met een aantal medewerkers naar beurzen en evenementen. Beurzen zijn een goede mogelijkheid om potentiële klanten te spreken en hun uit te leggen wat wij voor ze kunnen doen. Als je bedrijven zelf benadert, dan is het erg lastig om mensen te spreken die beslissingen kunnen maken en interesse hebben. Op een beurs komen mensen met interesse naar de stand toe en is het veel gemakkelijker om hen te overtuigen van ons bedrijf. Daarnaast spreken wij ook veel bestaande klanten van ons op beurzen. Het is altijd fijn om mensen een op een te spreken en snel door te nemen wat goed gaat en beter kan. Als wij naar een beurs gaan, dan trekken wij altijd een polo aan met het bedrijfslogo, zodat wij duidelijk herkenbaar zijn. Ik wilde ook graag goedkope petjes kopen en daar ons logo op laten drukken. Wij staan af en toe ook buiten met een stand en dan is een petje fijn wanneer de zon schijnt. Het leek mij ook leuk om een petje weg te geven aan bezoekers van de stand. Wij geven altijd een tas met een aantal artikelen en folders over ons bedrijf weg en daar wilde ik ook goedkope petjes aan toevoegen. Het is soms lastig om een naam van een bedrijf te herinneren, maar als het gedrukt staat op een artikel, dan is het lastig om te vergeten.

Goedkope petjes gekocht bij dereklameshop.nl

Ik zocht online naar een bedrijf waar ik goedkope petjes kon kopen en kwam toen uit bij dereklameshop. Bij dit bedrijf is het mogelijk om veel verschillende soorten artikelen te kopen die ideaal zijn als geschenk, of voor een bedrijf zelf. Alle artikelen kan je laten bedrukken en het is mogelijk om de artikelen in kleine aantallen te bestellen. Als je meer stuks van een artikel koopt, dan krijg je een leuke korting. Het bestellen van de goedkope petjes was hier erg gemakkelijk en ik had de keuze uit verschillende soorten kleuren en opties voor het logo.

Goede kwaliteit petjes

Begin deze week kwamen de goedkope petjes aan en ik was erg tevreden over de aankoop. De kwaliteit van de petjes is erg goed en ik weet zeker dat ik de medewerkers en de klanten er blij mee kan maken. Over een paar weken gaan wij naar de volgende beurs en dan gaan wij de petjes voor het eerst gebruiken en weggeven. Voor het kopen van goedkope petjes kan ik dereklameshop.nl aanraden.

  • Ze hebben veel verschillende geschenkartikelen
  • Het is mogelijk om een logo op de artikelen te laten drukken
  • Je kan kleine aantallen bestellen, bestel je meer, dan krijg je korting
  • Er zijn veel opties voor kleuren en aanpassingen