Waar vind je veel vacatures voor een chauffeur?

De afgelopen twee jaar heb ik mijn vrouw geholpen met haar bedrijf. Zij is een paar jaar geleden haar eigen bedrijf gestart en had ontzettend veel werk. Haar inkomsten zijn zeer goed en zij had veel hulp, waardoor ik besloot om haar te helpen. Nu lijkt alles goed voor elkaar en heeft zij zelfs personeel voor haar werken, waardoor ik graag weer mijn eigen beroep wilde uitvoeren, dat van chauffeur op de vrachtwagen. Ruim een maand geleden ging ik op zoek naar vacatures voor een chauffeur en vond verschillende leuke banen op de website vacat.. Mijn vrouw is ongeveer drie jaar geleden een bedrijf gestart in de catering. Zij was daarvoor al kok en had veel ervaring met catering en zag dat de eigenaar veel geld verdiende, terwijl zij slechts een bescheiden salaris kreeg. Zij besloot om voor haar zelf te beginnen en had al snel succes. Zij deed het meeste werk zelf, maar bij de grotere evenementen kwam ik helpen. Het bedrijf verliep zo goed, dat ik besloot om haar volledig te gaan helpen en zegde mijn oude baan op. Ik had nooit het idee om voor altijd bij haar in het bedrijfje te werken, het was alleen om de groei te helpen. Toen zij genoeg verdiende om personeel aan te nemen besloot ik om te stoppen in het bedrijfje en op zoek te gaan naar vacatures voor een chauffeur. Ik wil haar nog wel eens in noodgevallen, of met grote opdrachten helpen, maar niet meer dan dat. Ik vind mijn echte beroep zeer fijn om te doen en wilde graag weer gaan rijden op de vrachtwagen. Ik vind het heerlijk om te rijden en hoopte online veel vacatures voor een chauffeur te vinden. Het was een tijd geleden dat ik naar een baan had gezocht, maar ik had goede hoop.

Veel vacatures voor een chauffeur op vacat.nl

Online zocht ik naar vacaturewebsites en vond al snel veel verschillende sites. Een van de websites met veel vacatures voor een chauffeur was vacat.nl. Op deze website kon ik gemakkelijk zoeken op chauffeur, het soort dienstverband en ik mijn regio. ik vond diverse interessante vacatures. Er was een functie open bij een interessant bedrijf in de buurt en het leek mij verstandig om hier op te reageren. Ik stuurde mijn cv op en kreeg direct een reactie dat mijn cv was ontvangen. De volgende dag werd ik al opgebeld dat ze mij een geschikte kandidaat vonden en dat ze contact zouden opnemen met het bedrijf. Als dit niets zou worden, dan waren er nog voldoende leuke vacatures voor een chauffeur op deze website. 

Volgende week kan ik beginnen

Ik werd al snel uitgenodigd voor een gesprek bij het bedrijf en dit gesprek verliep erg goed. Zij wilden mij graag hebben en ik kan volgende week al beginnen. Ik vind vacat.nl een goede website voor het zoeken naar vacatures.

  • Ik vond hier veel vacatures voor een chauffeur
  • Je kan gemakkelijk zoeken, op dienstverband, functie en regio
  • Ik kreeg direct een bericht dat mijn cv was ontvangen
  • Er werd snel een gesprek voor mij geregeld en ik kan binnenkort beginnen Lees meer…