Hallenbouw gezocht? Olde Hensken B.V. voor hoogwaardige kwaliteit en 30 jaar garantie!

Bent u opzoek naar een bedrijf voor hallenbouw? Dan bent u bij ons van Olde Hensken B.V. aan het juiste adres. Vanuit het mooie groene Twente zijn wij werkzaam in heel Nederland én Europa. Wij bouwen al meer dan 25 jaar hoogwaardige kwaliteit hallen voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ons team is gemotiveerd en gedreven om in een efficiënt tempo uw nieuwe bedrijfshal te plaatsen. Wij werken daarbij volgens de meest strikte bouweisen die er zijn, waardoor wij onder andere ook in Duitsland hallen mogen bouwen. Dit vinden wij niet meer dan normaal, want als u voor goede kwaliteit kiest, mag u het allerbeste verwachten. Wij zijn volledig overtuigd van onze top kwaliteit en vakmanschap, waardoor wij u wel 30 jaar garantie bieden op uw nieuwe bedrijfshal! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website voor de meest actuele projecten waar wij momenteel aan bouwen. Olde Hensken B.V. voor uw hallenbouw.

Hallenbouw

Wilt u verzekerd zijn van vakmanschap en goede kwaliteit materialen? Dan kiest u voor de mogelijkheden van Olde Hensken B.V. Het laten bouwen van uw nieuwe bedrijfshal is bij ons in goede handen. Wij zijn werkzaam volgens de Twentse mentaliteit. Nuchter, recht door zee in de communicatie en u kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen. Er heerst een laagdrempelige sfeer met korte lijntjes, zodat u altijd snel geholpen bent. Wij zien geen problemen maar uitdagingen en gaan graag voor u aan de slag met ons enthousiaste en gemotiveerde team. Tijdens de bouw wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Veranderen uw wensen tijdens de bouw? Laat het ons vooral zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij hiermee zoveel mogelijk rekening houden. Met deze betrokken werkwijze wordt uw bedrijfshal snel en volgens strenge bouweisen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding gebouwd! U kunt bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding van begin tot eind. Wij ondersteunen u vanaf de vergunningaanvraag bij de gemeente tot aan de oplevering. Zo weet u zeker dat u met deskundige ondersteuning en op basis van vakmanschap uw bedrijfshal laat bouwen bij hallenbouw Olde Hensken B.V.

Voordelen hallenbouw bij Olde Hensken B.V.:

  • Meer dan 25 jaar ervaring hallenbouw
  • Bekend in heel Europa
  • Bouwen volgens de actuele strenge bouweisen
  • Garantie van wel 30 jaar
  • Gemotiveerd en deskundig team
  • Persoonlijk en duidelijk contact
  • Begeleiding van vergunningaanvraag tot oplevering
  • Hoogwaardige prijs-kwaliteitsverhouding
  • Bezoekadres in Almelo – Overijssel

Hallenbouw Olde Hensken B.V.

In 1993 is Olde Hensken B.V. opgericht door Frans Olde Hensken. Door de jaren heen is ons bedrijf enorm gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit acht gespecialiseerde medewerkers met veel ervaring in het bouwen van bedrijfshallen. Daarbij beschikken wij over een groot netwerk aan externe specialisten voor bijzondere opdrachten. Als u een bedrijfshal door ons laat bouwen, bent u dus verzekerd van een deskundig en ervaren team met vriendelijke en gemotiveerde medewerkers die weten van aanpakken. Onze bedrijfscultuur wordt veelal gekenmerkt door onze Twentse nuchterheid. Dit houdt in dat wij transparant zijn en eerlijk tegenover onze klanten. Daarnaast houden wij ons aan de afspraken en weet u vooraf wat u van ons mag verwachten. Onze werkwijze begint met een kennismakingsgesprek over uw wensen voor de hal. Op basis daarvan zullen wij een offerte opstellen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zodra u akkoord gaat, dient er uiteraard nog een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Als deze rond is, gaan wij aan de slag! Ook uw bedrijfshal laten bouwen door Olde Hensken B.V.? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie en foto’s of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies: oldehenskenbv.nl/. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig en hoogwaardig eindresultaat!