Opzoek naar een trouwauto om te huren in Den Haag? Huur jullie trouwauto dan via HuurEenEngelseTaxi!

Bent u nog opzoek naar een trouwauto in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij huureenengelsetaxi in goede handen. Wij beschikken over een aantal bijzonder authentieke trouwauto’s. Er is een spannende periode aangebroken, jullie gaan namelijk binnenkort trouwen. Wij willen jullie daarom van harte feliciteren met het aankomende huwelijk! Bij het voorbereiden van de dag helpen wij jullie graag verder door het ontzorgen van de trouwauto. Als jullie graag een trouwauto willen huren in Den Haag, staan wij voor jullie klaar. Benieuwd naar onze schitterende historische wagens? Bekijk dan onze website!

Trouwauto huren Den Haag

Veel mensen vinden het geweldig om in een echte klassieke auto te reizen op de dag van hun bruiloft. Het creëert een bijzondere sfeer en biedt vele voordelen. Willen jullie ook graag een prachtige karakteristieke trouwauto huren in de omgeving van Den Haag? Dan is wellicht de bekende Londen Cab wel iets voor jullie of wat dacht u van een Austin FX4? Onze wagens worden allemaal helemaal opgepoetst voor jullie bruiloft. U komt namelijk langs veel plaatsen op jullie bijzondere dag. Denk aan uw eigen huis, de plaats van de ceremonie(s), gemeentehuis, fotolocatie en uiteraard de feestlocatie. Trouwen jullie in geweldig kasteel, landgoed of andere karakteristieke omgeving? Dan is een trouwauto van huureenengelsetaxi een ideale toevoeging om het plaatje helemaal compleet te maken. Een beter decor is er niet voor een bruidslocatie met zo’n fantastische Engelse taxi of de klassieke witte trouwauto. Wij van huureenengelsetaxi hebben een breed aanbod klassieke trouwauto’s, passend bij jullie wensen. Van een gave witte London Cabs, tot de klassieke Austin FX4 of wat dacht u van een Fairway Driver Taxi? In verschillende kleuren, helemaal passend bij jullie droom dag!

Trouwauto huren met chauffeur in Den Haag

Jullie bruiloft vliegt voorbij. Het is vaak een gereis van locatie naar locatie. Om tussendoor even helemaal tot rust te komen en optimaal te kunnen blijven genieten, krijgen jullie een privé chauffeur bij de huur van onze trouwauto’s in Den Haag en omgeving. Dit is zeker geen overbodige luxe. Onze chauffeurs brengen u namelijk strak in pak, met een perfect opgepoetste auto en een goed humeur van locatie naar locatie. Zo kunnen jullie tussendoor even heerlijk ontspannen, bijkletsen en tot rust komen. Op basis van jullie draaiboek, staan wij voor jullie klaar. Het is ook zeker geen probleem als er op de dag zelf wijzigingen zijn, want wij staan jullie geheel ter dienst. Onze klassieke trouwauto’s zijn daarbij zeer ruim. Het zijn uiteraard geen limousines, maar van een gebrek aan ruimte, is zeker geen sprake. Onze Engelse taxi’s bieden genoeg ruimte voor een prachtige grote jurk of meerdere mensen die meerijden.

Voordelen trouwauto huren Den Haag bij huureenengelsetaxi:

  • Prachtige historische trouwauto’s
  • Unieke klassieke modellen in diverse kleuren
  • Inclusief goedgehumeurde en strak in pak chauffeur
  • Rustig van locatie naar locatie kunnen reizen
  • Ervaren chauffeurs die de omgeving door en door kennen
  • Genoeg ruimte voor een prachtige jurk of meerdere mensen die meereizen

Benieuwd naar uw klassieke droom trouwauto? Neem dan even contact met ons op en wij vinden de ideale trouwauto voor jullie romantische dag om nooit te vergeten: huureenengelsetaxi.nl/! Bekijk vooral even de foto’s voor een sfeerimpressie van onze authentieke trouwauto’s. Lees meer…