Op zoek naar een orthodontist in Enschede

Mijn dochter heeft een gebit dat niet helemaal recht staat en dat vind zij erg vervelend. Zij schaamt zich een beetje voor haar tanden en durfde daarom ook niet meer voluit te lachen. Mijn vrouw en ik vonden dat zij zelf mocht kiezen, of zij er iets aan wilde doen, of niet. Zij wilde het liefste een beugel om weer een mooi gebit te hebben, daarom besloten wij om naar een orthodontist in Enschede te zoeken. Wij kwamen uit bij Ortho Euregio die ons tot nu toe erg netjes geholpen heeft en het gebit van onze dochter ziet er steeds beter uit. Onze dochter heeft nu sinds een jaar een beugel en dat wilde zij graag zelf. Jonge tieners zijn zich vaak heel erg bewust van hoe zij eruit zien en zij was erg ongelukkig met haar gebit. Toen ik jong was, had ik ook dit probleem, daarom begrijp ik dat zij het erg vervelend vindt. Zelf heb ik er niets aan laten doen, terwijl mijn ouders het geen probleem vonden. Jaren later stoor ik mij er niet meer aan en ik vind het niet erg dat ik geen beugel heb genomen. Onze dochter wilde wel graag een beugel, daarom besloten wij om op zoek te gaan naar een orthodontist in Enschede. Zij vond het ook geen fijn idee om met een beugel rond te lopen, maar vond het een fijne gedachten om na een aantal jaar een recht gebit te hebben. Mijn vrouw en ik vonden het niet perse nodig, maar wilden graag dat zij de beslissing zou nemen. Omdat je bijna altijd meerdere jaren met een beugel moet lopen, wilden wij graag naar een orthodontist in Enschede waar wij een goed gevoel bij hadden. De tandarts had verschillende orthodontisten aangeraden, maar zei dat we zelf konden kiezen.

Ortho Euregio werd onze orthodontist in Enschede

Wij besloten om online te zoeken naar een orthodontist in Enschede en vonden er al snel een aantal. Een van de orthodontisten die wij hadden gevonden was Ortho Euregio en wij zagen veel goede beoordelingen over deze praktijk. Wij besloten om langs te gaan voor een eerste consult en waren hier erg positief over. De orthodontist was erg vriendelijk en kon goed opschieten met ons en onze dochter. Zij had een goed gevoel bij deze man en wilde graag naar deze orthodontist in Enschede gaan. Hij kon ons netjes uitleggen hoe alles werkte en gaf ons veel informatie over de procedure.

Al een groot verschil

Onze dochter gaat nu een jaar naar deze orthodontist in Enschede en wij zijn er erg blij mee. Maandelijks komen wij langs voor de controle en dit gaat erg goed, er waren alleen tussendoor een paar kleine aanpassingen nodig. Wij zien al een groot verschil in haar gebit, maar zij moet de beugel nog minimaal een jaar dragen. Wij zijn nog steeds erg tevreden over OrthoEuregio.nl en raden deze orthodontist in Enschede aan.

  • Wij lazen veel goede beoordelingen over deze praktijk
  • Vanaf het eerste consult hadden wij een leuke band
  • Wij kregen een keurige uitleg en veel informatie
  • Een jaar later zien wij al een groot verschil