Wilt u een hypnose opleiding gaan volgen?

hypnosepraktijk.net - hypnose opleidingHebt u vele goede verhalen gehoord over het bewust hypnotiseren van patiënten om onderliggende trauma’s op te laten lossen? Wilt u deze techniek eigenlijk zelf ook wel eens gaan toepassen in uw eigen praktijk, ten einde uw cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn? Dan is het volgen van een hypnose opleiding onontkoombaar. Het is namelijk een feit dat u niet zomaar mensen moet gaan hypnotiseren, omdat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden als u niet professioneel opgeleid bent. Een hypnose opleiding is overigens niet alleen maar een noodzakelijk kwaad om te mogen werken als hypnotiseur, maar ook is het natuurlijk een hele mooie manier om de fijne kneepjes van het vak te leren. Wij hebben alleen maar tevreden therapeuten, die nadien allemaal de vaardigheden die zij hebben opgedaan tijdens de hypnose opleiding in de praktijk hebben gebracht. En met veel succes! Van onze cursisten horen wij altijd dat ze met dit werk mensen zo veel sneller beter kunnen maken, zelfs als ze dit van tevoren niet voor mogelijk hadden gehouden. Kortom, een hypnose opleiding volgen zal u beslist geen windeieren leggen! Maar waar kunt u dit dan het beste doen? Welnu, dit kan het beste bij de Hypnosepraktijk, waar u aan het juiste adres bent om het geheim van de smid te leren. Wij zorgen ervoor dat u alle vaardigheden onder de knie krijgt. En daarbij doelen we niet alleen op het feitelijk hypnotiseren van mensen, maar ook op alle competenties daaromheen. Zo leert u tijdens de hypnose opleiding bijvoorbeeld ook om een intakegesprek te voeren, waarmee de patiënt op zijn gemak gesteld wordt. Kortom, u wordt niet in het diepe gegooid, maar krijgt alles aangereikt om uw werk als hypnotiseur tot een succes te maken. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe cursist bij onze hoog aangeschreven hypnose opleiding.

Voor onze hypnose opleiding betaalt u nooit te veel

Dankzij onze ruime ervaring op dit gebied hebben wij geleerd om onze cursisten efficiënt te scholen. Wij weten hoe we de lesstof het beste aan kunnen bieden, zodat u er goed en snel mee uit de voeten kan. Hierdoor bent u in staat om de hypnose opleiding al in één weekend af te ronden, met een diploma. Doordat het allemaal in zo een korte tijd mogelijk is, hoeven wij ook niet veel cursusgeld van u te vragen. En daarom kunt u de hypnose opleiding al voor nog geen duizend euro voltooien. Het is daardoor slechts een kleine investering, die u bovendien snel weer terug zult verdienen doordat u de opgedane vaardigheden gelijk aan kunt bieden aan uw patiëntenkring. Aarzel daarom ook niet langer, want met aarzelen is nog nooit iemand verder gekomen. Meld u snel aan op hypnosepraktijk.net en wie weet kunt u volgend weekend al beginnen!

Wat kunt u nog meer bij ons leren?

In de voorgaande alinea’s hadden wij al even aangestipt dat u in de hypnose opleiding niet alleen leert te hypnotiseren, maar dat u ook praktische vaardigheden daaromheen aangereikt krijgt. Zo maakt u zich bijvoorbeeld ook eigen:

  • Hoe u een cliënt voorbereidt op de sessie
  • Hoe u hem of haar suggesties kan doen tijdens de hypnose
  • Hoe u het bewustzijn kunt herprogrammeren
  • Hoe u uw cliënten zelfhypnose aan kunt leren.

En dit was nog maar het topje van de ijsberg! Neem snel een kijkje op onze website om er meer over te weten te komen!