Zoekt u een e-commerce software?

Zoekt u een e-commerce software? Dan bent u bij Novulo aan het goede adres. Novulo is een bedrijf op het gebied van webbased bedrijfssoftware. Het bedrijf is gevestigde in een oude gerenoveerde boerderij in Enschede. Dit is geen standaard kantoor maar juist een inspirerende plek waarde unieke businessApps ontwikkeld kunnen worden.

Novulo werd in 2003 opgericht en ontwikkelde in geheel eigen beheer de software ‘Architect’, die in 2007 uitgeroepen is tot het meest innovatieve IT bedrijf van Nederland. 

E-commerce software

De term e-commerce software wordt gebruikt als een verzameling van een of meerdere softwarepakketten waardoor het mogelijk gemaakt wordt om een webwinkel te starten en te beheren. Hierin komen alle basisfunctionaliteiten voor een online winkel aan te pas, denk aan het toevoegen van nieuwe producten en een betaalproces voor klanten. In de e-commerce software zit alles verwerkt.

De e-commerce kan onderverdeelt worden in twee varianten:

  • Open-source pakketten: dit pakket is gratis maar hiervoor heeft u technische kennis bij de retailer nodig om het goed te kunnen installeren.
  • Software as a service diensten: biedt een kant-en-klaar platform op basis van een vast periodiek huurbedrag.

Het is moeilijk te bepalen wat de beste e-commerce software is, dit verschilt namelijk per toepassing en situatie. Er is een kenmerk dat platformen delen: functionaliteit en flexibiliteit schieten ernstig tekort voor de enterprise retailer. 

Een organisatie op enterprise niveau heeft andere eisen als het gaat om de e-commerce software dan een kleine onderneming. Daarnaast werken de enterprise retailers vrijwel zonder een uitzondering omnichannel dus moet online en offline naadloos met elkaar integreren. Dit wordt het liefst gezien in de vorm van een applicatie waarbij de informatiestromen realtime bijgehouden worden.

De e-commerce software van Novulo is een geïntegreerde oplossing die een enterprise retailer verzekert van flexibiliteit en schaalbaarheid. In de e-commerce software komt dit doordat het bedrijf zich specialiseert in een technologie die voor voorstaande experts binnen de ICT-wereld wordt gezien als de softwareontwikkeling in de toekomst. Hieruit is een resultaat van een e-commerce software gekomen die voldoet aan uiteenlopende eisen die de retailer vraagt. 

Het bedrijf

Het bedrijf gelooft in het feit dat mensen op de werkvloer zelf weten en bepalen welke software nodig is om het bedrijfsproces te stroomlijnen. De achterliggende gedachte gaat om de vraag waarom mensen en organisaties niet zelf hun software kunnen ontwerpen zonder enige kennis van programmeren en de ontwikkeling van software. De Architect maakt het mogelijk om software razendsnel en efficiënt te kunnen tekenen.

Door veel onderzoek is het bedrijf erachter gekomen dat het voor veel mensen ingewikkeld is en dat programmeurs enorm gehecht zijn aan hun code. De Architect is nu een krachtige tool die door het bedrijf zelf wordt gebruikt. De Architect is de afgelopen drie jaar door het bedrijf gebruikt om alle apps te bouwen. Deze apps zijn te vinden in de stores van het bedrijf en mensen zijn in staat om zelf de software uit te kiezen en te integreren. De Architect maakt het mogelijk om in korte tijd nieuwe apps te ontwikkelen. Het bedrijf brengt maatwerk en pakketsoftware samen. 

Wilt u meer weten over e-commerce software of een e-commerce software toepassen? Neem dan contact op met het bedrijf.

Lees meer…

https://www.novulo.com/e-commerce-software