Zoekt u led bouwlampen?

Zoekt u led bouwlampen? Dan bent u bij het led warenhuis aan het goede adres. Het bedrijf is de webshop voor led verlichting en heeft al vijf jaar lang vele tevreden klanten in Nederland en in Belgiƫ.

Het bedrijf biedt een breed assortiment met led verlichting voor de groei en bloei van planten en bloemen. Maar ook led verlichting voor bedrijfsterrein en sportvelden. Daarnaast is het assortiment uitgebreid op basis van de meest nieuwe en voordelige led aquariumlampen. Ook kunt u terecht voor led bouwlampen. Wanneer het product dat u zoekt niet op de website te vinden is, kunt u gerust contact opnemen met het bedrijf. Het kan ongetwijfeld iets voor u betekenen.

Led bouwlampen

Tegenwoordig wordt er veel meer gebruik gemaakt van led bouwlampen. Zo vervanger particulieren, verenigingen en bedrijven de gloei- en halogeenlampen door led lampen. Tegenwoordig zijn er veel led bouwlampen op de markt.

De led bouwlampen zijn voor 85% energiezuiniger ten opzichte van gloeilampen. Daarnaast verbruiken led bouwlampen 75% minder stroom ten opzichte van halogeenlampen. De led bouwlampen gaan 7,5 keer langer mee dan een gewone halogeenlamp. Echter is het zo dat de aanschaf van een led bouwlamp duurder is, dit komt omdat deze lampen langer mee gaan en zorgen voor een lagere energierekening. Zo bent u op de lange termijn toch goedkoper uit. Daarnaast is de led bouwlamp ook beter voor het milieu.

Er zijn diverse soorten led bouwlampen. De led bouwlampen zijn te verkrijgen in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Zo kunt u kiezen uit:

  • Led Solar Bouwlamp
  • Led bouwlamp los zonnepaneel: deze is te verkrijgen in verschillende soorten Watt
  • Led bouwlamp: deze is te verkrijgen in verschillende soorten Watt
  • Thorn ECO led: deze zijn te verkrijgen in verschillende soorten Watt
  • Sylvania Sylveo: deze is te verkrijgen in verschillende soorten Watt
  • Disano Mini Rodio: deze is te verkrijgen in verschillende soorten Watt

Er bestaan led bouwlampen met een bewegingssensor. Hierbij gaat het licht aan wanneer iemand in de buurt van de lamp komt. Zo heeft een led bouwlamp ook een aantal voordelen:

  • Energiebesparend
  • Beschikbaar in verschillende lichtkleuren
  • Bewegingssensor is naar wens in te stellen

Het bedrijf

Het led warenhuis levert zeer voordelige producten. Mocht het product elders goedkoper worden aangeboden, laat het dan aan het bedrijf weten. 

Daarnaast vervangt het bedrijf de huidige conventionele verlichting door led verlichting op allerlei plaatsen voor diverse doeleinden. Hierbij kan gedacht worden aan een bedrijfsterrein, werkplaats, industrie hallen, parkeerplaatsen, sportvelden en supermarkten als het gaat om functioneel licht. Led verlichting is zeer geschikt als sfeerlicht in de horeca of gewoon in- en rondom huis. Ook hier kan het bedrijf u bij helpen. Het bedrijf helpt u graag als het gaat om led installaties. Het led warenhuis heeft een uitgebreid netwerk van gecertificeerde installateurs en technici. 

Op de website kunt u informatie en veel gestelde vragen vinden. Mocht u een vraag hebben kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met het bedrijf. Daarnaast biedt het bedrijf een blog aan waarop u alle nieuwste weetjes over het led waren huis kunt vinden, maar ook informatie over de werking van Led verlichting en specifiek de led groeiverlichting. 

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met het bedrijf.