Zoekt u een registratieadres kvk?

Toen ik na mijn studie geen baan kon vinden, ben ik voor mezelf begonnen. Dat was in eerste instantie een keus omdat ik dacht dat er niets beters te vinden was, maar uiteindelijk was dit de beste keus die ik maar kon maken. Het is namelijk zo dat ik talent bleek te hebben voor het ondernemen en ik ben daarom blij dat ik deze stap heb gemaakt. Ik heb mij helemaal toegelegd op het online ondernemen en dat heeft mij geen windeieren gelegd. Omdat ik niet gebonden ben aan een vaste locatie, kon ik naar het buitenland verhuizen. Voor mijn klanten is het echter beter dat zij denken dat ik in Nederland woon en vandaar dat ik op zoek moest naar een registratieadres voor de kvk. Wanneer je namelijk een registratieadres kvk hebt in het buitenland, brengt dat allerlei problemen met zich mee. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik ergens in Nederland een registratieadres kvk kon vinden. Dat is niet per se eenvoudig. Het is namelijk zo dat je je niet zomaar op ieder willekeurig adres kunt inschrijven. Mocht u ook op zoek zijn naar een inschrijfadres kvk, dan raad ik u aan om dit artikel even door te nemen. Ik ben namelijk van plan om u uit te leggen hoe ik uiteindelijk een heel goed inschrijfadres voor de kvk wist te vinden. Dit heb ik gevonden toen ik op het internet ging zoeken naar mogelijkheden om mijzelf als ondernemer ergens in te kunnen schrijven. Ik heb gezien dat ik het beste met een bedrijf in zee kon gaan dat mij goed zou kunnen helpen. Het is namelijk zo dat veel mensen zich bijvoorbeeld bij hun ouders inschrijven, maar dat was in mijn geval geen optie. Ik ben dus gaan kijken naar wat de mogelijkheden precies waren. Zo heb ik uiteindelijk de site Easystartoffice.com weten te vinden. 

Hier vond ik een registratieadres voor de kvk

Als je als ondernemer aan de slag gaat, moet je een ondernemersadres hebben. Ik weet niet precies waarom deze eis nog steeds geldt want heel veel mensen hebben geen woonadres meer nodig om te kunnen werken. Ik ben bijvoorbeeld helemaal online werkzaam waardoor een registratieadres voor de kvk een beetje onzinnig wordt. Afijn, ik wil hier verder ook niet over klagen want gelukkig zijn er bedrijven die je heel eenvoudig aan een goed registratieadres voor de kvk kunnen helpen. Ik ben uiteindelijk in zee gegaan met de mensen van Easystartoffice.com en nu heb ik een inschrijfadres voor de kvk in Amsterdam. Dat was precies wat ik nodig had. 

Ik betaal een heel goede prijs 

Sinds ik bij de mensen van Easystartoffice.com sta ingeschreven, hoef ik slechts 59 euro per maand te betalen voor mijn inschrijving. Dat is goedkoper dan elders en daar ben ik erg blij mee. Kortom:

  • Ik heb hier een goed inschrijfadres gevonden 
  • Ik ontvang mijn post altijd via deze mensen 
  • Ik betaal een heel lage prijs voor mijn inschrijving 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. U zult zien dat er heel veel mogelijkheden aangeboden worden.