De allerleukste kinderkapper van Amsterdam

Voordat ik kinderen had zweerde ik dat ik niet zo’n moeke ging worden die echt alles voor haar kinderen over had. Ik zou een no-nonsense moeder worden en mijn kinderen niet meeslepen naar van die typische kids-restaurants waar ze overspoeld worden met speelgoed, kleuren en indrukken, waar ik zelf bovendien mega overprikkeld van thuis zou komen. Het is al genoeg dat we wekelijks in kinderkledingwinkels en speelgoedwinkels komen, want er is altijd wel iemand jarig voor wie we een cadeautje moeten kopen, en ze groeien zo snel dat ik het gevoel heb constant kleren bij te moeten kopen. En hiervoor sjouwen we dan gerust de hele stad door. Maar sinds kort heb ik een adresje ontdekt dat mijn leven en dat van ons (hectische!) gezin een stuk makkelijker heeft gemaakt, namelijk een echte kinderkapper in Amsterdam! (wendys-kinderkapsalon.nl) Wendy, van Wendy’s kinderkapper in Amsterdam, is haar mooie zaak begonnen uit liefde voor kinderen. Ze kunnen bij haar terecht voor elke denkbare coupe. (Hoewel ik hun haren het liefst op een stijlvolle en degelijke lente houd…) Maar nu denk je misschien, wat maakt een kinderkapper in Amsterdam nu zo speciaal? Dat dacht ik namelijk ook toen ik voor het eerst over Wendy hoorde. maar in het mooie pand waar ze de kindjes knipt biedt ze nog veel meer aan, namelijk:

  • Kinderkleding: Hippe merken waarmee je kind zeker de blits maakt.
  • Speelgoed: Zowel voor de kleintjes als de wat grotere kids.
  • Knutselmiddagen: Iedere woensdagmiddag, met elke week een ander thema.
  • Kinderfeestjes: Op afspraak, inclusief een mooie coupe, schminck en een ijsje.

Het unieke concept van deze kinderkapper in Amsterdam

Als je bij Wendy’s kinderkapper in Amsterdam binnenloopt snap je meteen waarom ze zo populair is onder jonge ouders. Iedereen met kleine kinderen weet wat een crime het kan zijn om hun haren te laten knippen. Ze snappen nu eenmaal niet wat er gebeurt en willen ook nog eens niet stil zitten. De mijne niet in ieder geval. Maar bij Wendy’s kinderkapper in Amsterdam hebben ze speciale kinderstoelen, bijvoorbeeld in de vorm van een auto, of kapperscapes met paardenprint erop. Dit vinden de meeste kids super leuk om te zien en daardoor zijn ze minder baldadig. En als ze geknipt worden ga ik op mijn gemakje in de winkel rondneuzen en neem ik gelijk mee wat ik nodig heb. Een nieuwe broek voor mn zoontje, een mooi feestrokje voor kerst voor mijn dochtertje, en gelijk wat kleine hebbedingetjes die ik als cadeautjes kan gebruiken de komende maand. Dat ligt dan vast in de kast, en dan hoef ik niet alsnog de deur uit als we onverwachts een verjaardag hebben. Dit concept vind ik dus echt ideaal, want normaal gesproken was ik altijd aan het wachten tot ze klaar waren met knippen, en moest ik vervolgens nog stad en land af om inkopen te doen. Bij Wendy’s kinderkapper in Amsterdam doe ik dat gewoon allemaal tegelijk, op één plek, ideaal!

Een kinderfeestje of knutselmiddag bij Wendy’s kinderkapsalon

Elke woensdag kunnen kinderen aanschuiven aan de lange tafel, om mee te doen met een thema-knutselmiddag. Dat kan piraten zijn, of het bos, of de politie of iets dergelijks. Wendy is altijd ontzettend creatief! Ik breng ze dan ook met liefde op woensdagmiddag weg om even een uurtje voor mezelf te hebben. En als ze jarig zijn weet ik ook meteen waar ik moet zijn voor een uniek kinderfeestje, want ook die kun je vinden bij Wendy’s kinderkapper in Amsterdam. Kies zelf een van de thema’s uit, en Wendy zorgt voor de rest!