Toegang tot het beste ondernemersnetwerk van Nederland

Succes: het is wat elk bedrijf en ondernemer nastreeft. Toch is het lang niet elke onderneming gegeven. Jaarlijks schieten de nieuwe bedrijven als paddenstoelen uit de grond in Nederland, maar een groot deel van deze initiatieven strandt ondanks alle goede bedoelingen voortijdig. Het realiseren van succes is dus absoluut niet eenvoudig. Toch zijn er enkele succesfactoren te onderscheiden die vrijwel elke succesvolle onderneming kenmerken: een vooruitstrevend beleid en een goed netwerk.

Het eerste punt klinkt wellicht als iets vanzelfsprekends, maar is dat in de praktijk allerminst. Veel bedrijven volgen de geijkte patronen in hun branche, waardoor hun dienstverlening zelden écht onderscheidend is. Wie succes wil boeken, zal dus een andere – onderscheidende – aanpak moeten hanteren om op te vallen in het woud aan andere aanbieders. Een onderscheidende aanpak brengt weliswaar meer risico’s met zich mee, maar een goed doordacht beleid kan deze risico’s voor een groot deel ondervangen.

Het tweede punt, een goed netwerk, is bijna een voorwaarde om het eerste punt te realiseren. Successen boeken én vieren doe je immers niet in je eentje. Hier zijn andere mensen voor nodig, die je inspireren en versterken. Het belang van een goed netwerk is voor elke ondernemer dan ook uitermate groot. Door te praten met gelijkgestemden, trendwatchers en specialisten in de branche, wordt belangrijke kennis gedeeld en helpen bedrijven elkaar verder.

Crème de la crème van Nederlandse bedrijfsleven

Wie op zoek is naar een goed ondernemersnetwerk, kan niet om het Nationale Business Succes Award Instituut heen. Deze gerenommeerde organisatie brengt de crème de la crème van het Nederlandse bedrijfsleven samen en biedt diverse gelegenheden en mogelijkehden om naar hartenlust te netwerken met andere topondernemers. Ideeën op het gebied van innovatie, creativiteit en inspiratie worden hier volop met elkaar gedeeld. En daar plukken alle betrokkenen de vruchten van.

Het ondernemersnetwerk van het Nationale Business Succes Award Instituut bestaat niet uit willekeurige bedrijven, want veel partijen zijn genomineerd voor een award in hun branche of dingen mee naar de hoofdprijs: de Nationale Business Succes Award. Dit is de meest prestigieuze prijs van Nederland op het gebied van ondernemerssucces en beloont het bedrijf dat zich de beste onderneming van Nederland mag noemen met een geldprijs van liefst 100.000 euro.

Toegang tot breed netwerk en uniek platform

Nog veel belangrijker dan de geldprijs is echter de eer die de winnaar ten deel valt. Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft in de loop van de tijd een uitstekende reputatie opgebouwd en de Succes Award is een prijs die in ondernemersland uiterst serieus wordt genomen. Ook wie niet in de prijzen valt heeft niet voor niets meegedaan aan de verkiezing, want de mogelijkheden om te netwerken én het geboden platform bieden talloze voordelen voor een onderneming.

Dat platform krijgt een bedrijf namelijk onder meer in de vorm van het programma De Succesfactor, een populair ondernemersprogramma op televisie. Directeuren en managers ontvouwen hier hun inspirerende visie en doen uit de doeken welke strategieën zij ontplooien om hun onderneming continu door te ontwikkelen. Naast bedrijven die in the spotlight worden gezet, kan de kijker ook genieten van interviews met Bekende Nederlanders over hun persoonlijke succesfactor.

Waardevolle studies naar bedrijfssucces

Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft in de loop der jaren een indrukwekkende hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van succesvol ondernemen. Dit komt niet in het minst door het bijbehorende NBSA-onderzoeksbureau, dat interessante studies uitvoert naar bedrijven en strategieën die succes opleveren. De bevindingen uit de onderzoeken worden niet alleen met de betrokken ondernemingen, maar ook tijdens ondernemersbijeenkomsten en netwerken gedeeld. Meer informatie over het Nationale Business Succes Award Instituut?