Uitstekende service van taxi Den Hoorn

Laatst moest ik op een verlaten uur op een afgelegen plek net buiten Den Hoorn zijn. Ik ben journalist en voor mijn werk maak ik soms vreemde dingen mee. Ik bedoel: ik interview graag vreemde vogels. Dit keer was het een oude vogelaar. De man was al met pensioen, maar hij zette zich nog steeds met hart en ziel in voor het vogelbestand in de regio. Hele dagen gaat hij op pad met zijn verrekijker en notitieblok. Alleen ’s avonds had hij tijd voor een gesprek. Dus moest ik er ’s avonds naar toe. Maar hoe kom je op zo’n afgelegen plek? Gelukkig bood taxi Den Hoorn uitkomst. Taxi Den Hoorn is een uitstekend en professioneel taxibedrijf. De chauffeurs zijn erg vriendelijk en denken mee met de wensen van de klant. Ik kwam aan de vroege kant aan op station Den Haag Holland Spoort en had op het moment van aankomst met de trein een taxi besteld bij taxi Den Hoorn. Het was slecht weer, dus ik had natuurlijk geen zin om buiten te wachten. Maar ik wilde ook niet te vroeg aankomen. Ik legde mijn probleem voor aan de chauffeur en hij bood aan een extra rondje te rijden door de omgeving van Delft en Schipluiden! Hij wist bovendien allerhande interessante wetenswaardigheden over dit gebied te vertellen. Precies op tijd zette hij me af voor de deur waar ik wezen moest. Ik vertelde de chauffeur over mijn opdracht en de nogal excentrieke persoon die ik ging opzoeken. Ik vertelde hem ook dat ik het wel een beetje spannend vond. Daarop gaf hij mij zijn persoonlijke nummer. In geval van nood zou hij er meteen aankomen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig. Het was een heel leuk gesprek. Maar het gaf me wel net een beetje extra zelfvertrouwen.

Taxi Den Hoorn gaf extra kleur aan mijn avond

Natuurlijk had ik ook voor de terugweg een taxi besteld bij taxi Den Hoorn. Ik was blij verrast toen dezelfde chauffeur mij kwam ophalen. Het voelde bijna alsof ik werd opgehaald door een vriend. Het was heel fijn om even mijn verhaal te kunnen doen en een luisterend oor te hebben. Hij was natuurlijk nieuwsgierig naar mijn publicatie. We hebben emails uitgewisseld en toen mijn artikel verscheen heb ik een link naar hem gestuurd. Dat kon hij goed waarderen. Zo’n prettige en persoonlijke service maak je niet vaak mee in een taxi. Integendeel: vaak vind ik een taxiritje maar onprettig en hoop ik dat we er zo snel mogelijk zijn. Daarom ben ik erg dankbaar voor taxi Den Hoorn en deze vriendelijke chauffeur die het tegendeel bewees. Dit taxiritje gaf extra kleur aan mijn avond.

Bestel ook een taxi bij City Way

Het is dat ik niet in de omgeving van Delft woon, maar anders zou ik veel vaker van taxi Den Hoorn gebruik maken. Ik kan het taxibedrijf City Way, die taxi Den Hoorn regelt, dan ook van harte aanbevelen. Wil je ook gebruik maken van taxi Den Hoorn, dan kan je heel gemakkelijke en taxi bestellen via de website https://city-way.nl/taxi-den-hoorn/. Hetzelfde bedrijf biedt taxi’s aan in de hele regio van Delft en omstreken. Ze bieden zowel zakelijk vervoer als vervoer van particulieren. Bovendien hebben ze ook een voordelige Schiphol service. De algemene website van het bedrijf met een overzicht van al hun diensten vindt je hier: https://city-way.nl. De voordelen van City Way op een rij:

  • Professionele en vriendelijke chauffeurs
  • Helderheid over de prijs
  • Van en naar regio Delft
  • Van en naar Schiphol
  • Makkelijk online bestellen
  • Scherpe prijzen